7x24. nl

Gratis adverteren en per advertentie 10 euro cadeau

Tot aan de opening van webvertentie.nl valt er veel geld te verdienen

AMSTERDAM, 20020821 --
Het Amsterdamse bedrijf 7x24.nl laat weer eens van zich horen met een spectaculaire stunt. Zij geven aan adverteerders 10 euro cadeau, per aangeboden advertentie. Dit aanbod geldt tot aan de opening van www.webvertentie.nl (midden september) en is bedoeld om bij de start direct een goed aanbod aan advertenties te hebben.

De sterk dalende omzetten in de dagbladen (De Telegraaf min 17% over de afgelopen periode) kon wel eens structureel blijken te zijn. Ook als dagbladen hun rubrieksadvertenties doorplaatsen op hun eigen internetsite, zitten zij toch met de kosten van de krant: papier, opmaak, abonnementenadministratie, drukken en bezorgen. Allemaal kosten die op internet wegvallen.

Veel ruimte

Voor adverteerders is het grote voordeel van webverteren dat zij de ruimte krijgen: een complete bedrijfspresentatie en per webvertentie onbeperkte ruimte. Logo's en foto's kunnen geplaatst. En dat allemaal tegen een fractie van de kosten van een gedrukte advertentie, waar elke millimeter betaalt moet worden.

Veel aandacht

Een advertentie staat 1 dag in de krant, een webvertentie blijft een maand of langer staan. Onder elke webvertentie kan een bezoeker kiezen uit een aantal mogelijkheden om direct met de adverteeerder in contact te komen.

Nieuwsbrief en attenderingsservice

Elke nieuwe webvertentie komt in de persoonlijke nieuwsbrief die bezoekers gratis kunnen aanvragen. Men kan daarbij opgeven wat men wel en niet wil ontvangen. Het is zelfs mogelijk als er iets wordt aangeboden dat aan iemands wensen voldoet, hij of zij direct een email krijgt.

Wie nu naar www.webvertentie.nl gaat kan ONBEPERKT webvertenties opgeven (tot aan de opening) en ontvangt voor elke webvertentie een strip ter waarde van 10 euro cadeau.