Gemeente Zoetermeer

Voetbalfeest Dijksbruin in Rokkeveen,
zaterdag 24 augustus a.s.

Op zaterdag 24 augustus a.s. vindt het vierde jaarlijkse voetbalfeest plaats op het speelveld aan het van Dijksbruin in Rokkeveen. Dit voetbalfeest wordt georganiseerd door de bewonerscommissie Vestia, Kleurenwijk in samenwerking met de gemeente Zoetermeer, Vestia Zoetermeer, FC Zoetermeer en diverse sponsoren. De opening zal worden gedaan de wethouder sport en recreatie J.C.G. Fijen van de gemeente Zoetermeer en zal plaatsvinden om 09.45 uur. Hierop wordt een voorwedstrijd gespeeld tussen de meisjes van FC Zoetermeer en de meisjes van de Spott/BOVOS. Na deze wedstrijd zal het toernooi van start gaan.

Deelname
Kinderen van 6 tot en met 14 jaar uit de bruin-, grijs- en blauwbuurt kunnen hier aan meedoen. Het speelveld wordt door FC Zoetermeer omgetoverd tot een heus voetbalveld en de wedstrijden worden geleid door KNVB scheidsrechters. Tevens zullen de gehele dag Marco van der Drift, Ferdy Macnack en Kay Dieke (selectie- en zondag 1 spelers van FC Zoetermeer) aanwezig zijn om de jonge spelertjes te begeleiden. De deelname aan het voetbaltoernooi is gratis en de kinderen krijgen snoep, fruit en frisdrank bij inschrijving.

Kinderrommelmarkt
Rondom het speelveld zal een kinderrommelmarkt zijn, waaraan ieder kind gratis kan deelnemen. Tevens is, tussen 10.30 en 16.00 uur, de Ontmoetingsbus van BOVOS (Soos ruimte) aanwezig.

Dagprogramma
De dag bestaat uit een ochtend- en middagprogramma. In het ochtendprogramma spelen kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 9 jaar het voetbaltoernooi en daarna zullen zij strijden voor de Penalty-wisselbokaal. Met medewerking van Jeffrey van Enkhuijzen en Mark Langendoen (jeugdkeepers van FC Zoetermeer). In het middagprogramma spelen de kinderen van 10 tot en met 14 jaar het voetbaltoernooi met aansluitend de Penalty-wisselbokaal. Dan met medewerking van Marc Trommelen en Marco van Enkhuijzen (respectievelijk keepers FC Zoetermeer zondag 1 en de B1) De prijsuitreiking zal ongeveer 17.00 uur plaatsvinden.

Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen aan het Kasselbruin 42 en 52. Informatie over dit voetbaltoernooi is te verkrijgen onder de telefoonnummers 079-3612839 en 079-3612837.

Laatste wijziging: 14-08-2002