Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 25-08-2002 Persberichten district Eemland noord, 11.00 uur

Gewonde bij Gildefeest

SOEST - Een 16-jarige jongen uit Soest raakte in de nacht van zaterdag op zondag gewond bij een vechtpartij in een feesttent aan de Ferdinand Huycklaan.
Aan het einde van de feestavond ontstond er een vechtpartij tussen jongeren voor het podium waarbij het 16-jarige slachtoffer gewond raakte. Hij werd vervoerd naar ziekenhuis De Lichtenberg waar hij ter observatie de nacht moest doorbrengen.
De politie vraagt getuigen van de vechtpartij zich te melden bij de politie in Soest, via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Snelheidscontrole

BAARN Aan de Amsterdamsestraatweg werd zaterdag tussen 14.30 en 16.30 uur gecontroleerd op snelheid. Van de 2361 passerende voertuigen reden er veertien te hard. De hoogst gemeten snelheid was 93 km/u, waar maximaal 80 km/u is toegestaan.

Bromfietser onder invloed

SOEST - Een 18-jarige jongen uit Soest reed in de nacht van zaterdag op zondag rond 00.30 uur met zijn bromfiets tegen een geparkeerde auto aan op de Soesterbergsestraat.
De bromfietser haalde een auto in, maar kreeg daarna zijn bromfiets niet meer onder controle. Bij de botsing vloog de bromfietser door de lucht om enkele meters verder op het afslat terecht te komen. Hij werd naar het ziekenhuis vervoerd. Omdat hij bleek te hebben gedronken, werd bloed bij hem afgenomen.