Korps: Limburg-Zuid, plaats: Heerlen 25-08-2002 Persberichten
Persbericht

Born/Bunde

Born; dronken automobilist zonder licht

Zondagmorgen omstreeks 04.45 uur werd op de Rijksweg A2 ter hoogte van Bron, een 21-jarige automobilist uit Reuver aangehouden omdat hij teveel aan alcohol op had.
De man viel op omdat hij slingerend reed en geen verlichting voerde. Hij blies ruim 1,3 promille. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Geulle; 16-jarig meisje aangerand

Een tot nu toe onbekende man heeft zaterdagmiddag omstreeks 17.30 uur op de weg onder aan de dijk van het Julianakanaal tussen Geulle en Voulwames, een 16-jarig meisje aangerand.
Het meisje fietste in de richting van Itteren, toen zij ter hoogte van de brug in Bunde, door een onbekende man van haar fiets werd geduwd en in een nabijgelegen maïsveld werd getrokken. Toen de man het slachtoffer onzedelijk begon te bestasten, beet het meisje hem in een hand. Hierna vluchtte de man in de richting van de brug. Van de dader ontbreekt elk spoor.
Het signalement van de dader luidt: lengte ongeveer ong. 1.70 mtr.; normaal postuur en kort donkerbruin verzorgd haar. De man droeg een zwarte broek en een wit/grijs T-shirt met daarop zwarte letters en een zwart jasje of vestje.
Uit het onderzoek is komen vast te staan dat op het moment van de aanranding ter plaatse een trimmer (hardloper) en een wielrenner voorbijgereden zijn. De politie is op zoek naar die getuigen.