Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 31 juli 2002

TIJDELIJKE WEGAFSLUITINGEN VANWEGE
GROTE HOEVEELHEID KERMISACTIVITEITEN

De exploitanten van de kermisattracties zullen hun pak- en salonwagens plaatsen op de parkeerplaats en een deel van de rijbaan van het Tournooiveld. Daarom wordt het deel van het Tournooiveld tussen de Rederijkerstraat en de Baljuwstraat afgesloten voor al het verkeer. Deze tijdelijke maatregel is van kracht van maandag 26 augustus tot en met donderdag 5 september aanstaande. Via bebording zullen de omleidingroutes duidelijk worden gemaakt.

DOMMELDALSEWEG
Op zaterdag 31 augustus en van zondag 1 tot en met dinsdag 3 september vinden er allerlei activiteiten plaats op een podium voor het postkantoor. Vanwege deze activiteiten zal de Dommeldalseweg op zaterdag worden afgesloten van 13.00-24.00 uur en van zondag tot en met dinsdag van 19.00-24.00 uur. De Burght blijft gewoon bereikbaar. Het is mogelijk dat de Dommeldalseweg al vóór 24.00 uur wordt vrijgegeven voor het verkeer, dit is afhankelijk van de drukte tijdens de activiteiten.

MARKT
Op woensdagmiddag 4 september wordt de Langstraat tussen 09.00-19.00 uur afgesloten vanwege de markt. Het parkeerterrein bij de Bezorgershof is daardoor van 08.00-19.00 uur niet toegankelijk voor het verkeer. Houders van een parkeervergunning voor de Bezorgershof zullen hierover schriftelijk worden geïnformeerd. De Wielstraat en de Jan van Geldropstraat blijven via de Hofstraat gewoon bereikbaar.