Provincie Drenthe

Drenthe vraagt reactie inwoners: Kleine Drentse dorpjes aantrekkelijke leefomgeving voor jong en oud

Assen, 26 augustus 2002
Persberichtnummer 02-080



Het provinciaal bestuur van Drenthe vraagt inwoners van Drenthe te reageren op stellingen. Elke week plaatst de provincie een stelling in dag- en weekbladen. De stellingen zijn ook te zien op de internetsite van de provincie: www.drenthe.nl. Bovendien kunnen Drenten in de laatste week van september rechtstreeks via een digitaal spreekuur van gedachten wisselen met gedeputeerden.

Deze week luidt de stelling: Kleine Drentse dorpjes zijn de meest aantrekkelijke leefomgeving voor jong en oud. Vanaf woensdag 28 augustus a.s. staat deze stelling in kranten.

Met de actie wil de provincie een indruk krijgen van hetgeen er leeft in Drenthe zodat het beleid dat de provincie in het kader van de herziening van het Provinciaal omgevingsplan (POP) ontwikkelt, aansluit bij de praktijk van de Drentse samenleving. In het Provinciaal omgevingsplan staat wat de provincie in de toekomst wil op het gebied van ruimtelijke ordening, milieu, waterhuishouding, verkeer en vervoer..



Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365265, faxnummer (0592) 357188
E-mail: communicatie@drenthe.nl