Gemeente Waalwijk

Inschrijven koopwoningen Landgoed Driessen
Inschrijving voor 36 rijenwoningen plandeel De Villa, deel A

Op het eerste deelplan voor woningbouw dat ten westen ligt van de reeds aangelegde voetbalvelden voor de verenigingen Neo 25 en RWB en de hoofdontsluitingsroute, de Noorder Allee, kunnen 300 woningen gebouwd worden. Deze woning worden door een viertal projectontwikkelaars gebouwd, waaronder de woningcorporatie Casade Woondiensten.
Onderdeel van deze plannen vormt het plan van Van Wijnen Zuid Projectontwikkeling voor de bouw van 36 rijenwoningen, bestaande uit 6 hoekwoningen, 24 tussenwoningen en 6 maisonnettes. Prijsindicatie is ca. 210.0000 tot ca 300.0000.
Deze koopwoningen, die zijn ontworpen door architectenbureau Van Overbeek & Partners zijn uitgewerkt in een concreet bouwplan, waarvoor de inschrijving voor belangstellenden wordt opengesteld. U kunt voor deze woningen alleen inschrijven bij Van de Zande Garantiemakelaars, Grotestraat 344 te Waalwijk, telefoon 0416 33 30 59. Alleen bij Makelaardij Van de Zande kunt u nadere informatie over deze woningen inwinnen.

De periode van inschrijving loopt tot en met 29 september 2002. Indien dit project wordt overtekend zal de toewijzing van deze koopwoningen door loting plaatsvinden. Degenen die zich al eerder als belangstellende voor deze woningen bij Van de Zande Garantiemakelaars schriftelijk hebben aangemeld hoeven zich niet meer opnieuw te laten inschrijven.