Mojo Concerts

Voor de doorgewinterde festivalbezoeker is 16 Horsepower geen onbekende meer. Maar liefst twee keer stond de groep op Lowlands, zij verzorgde hetzelfde aantal optredens op Pinkpop en was eveneens te zien op het Crossing Border festival. Maar de grote trouwe Nederlandse aanhang heeft de groep opgebouwd dankzij de overwegend uitverkochte clubconcerten. David Eugene Edwards was afgelopen april nog in Nederland te zien met zijn succesvolle hobbyproject Woven Hand. Deze zomer is hij gewoon weer met 16 Horsepower te bewonderen in het land.

Op maandag 26 augustus speelt het kwartet in de hoofdstedelijke Paradiso, op woensdag 28 augustus in het Muziekcentrum Frits Philips in Eindhoven en op donderdag 29 augustus zijn ze te zien in de Groningse Oosterpoort.

Kaartverkoop begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

of bestel direct via: https://tickets.lvp.nl/res.php?vn=3672&origin=6

16 Horsepower + support act
maandag 26 augustus, 21.00 uur
Paradiso - Amsterdam

woensdag 28 augustus, 20.15 uur
MC Frits Philips - Eindhoven

donderdag 29 augustus 20.30 uur
Oosterpoort - Groningen
Entree Paradiso: ¤ 21, MC Frits Philips: ¤ 25 en Oosterpoort: ¤ 23 (excl. servicekosten)

Half juni verschijnt het nieuwe album 'Folklore' die naast nieuwe eigen nummers een aantal prachtige interpretaties van Amerikaanse traditionals bevat.