Ingezonden persbericht


Persbericht

4e editie van de Bridge-conferentie
26 september, Erasmus Congrescentrum Rotterdam

Boardroom en ICT
werelden van verschil en hoe deze te overbruggen ...

Baarn, 26 augustus 2002 - VWB Media houdt in samenwerking met COMGE (Vereniging van IT managers) en NIVE (Nederlandse vereniging van en voor bestuurders en leidinggevenden) op 26 september voor de vierde keer de Bridge-conferentie. Het thema voor dit jaar is Boardroom en ICT, werelden van verschil en hoe deze te overbruggen . Communicatie tussen boardroom en ICT is cruciaal voor het welslagen van het business proces. Twee werelden, met geheel verschillende denk- en verwachtingspatronen. Voor het welslagen van ICT-projecten is het een noodzaak deze werelden continu te overbruggen. Dr. Pieter van Hoof, filosoof, treedt op als dagvoorzitter en panelleider. Hij werkt als individuele coach voor topmanagers. Inleiders zijn onder meer:
* Jacob Verschuur, directeur Ernst & Young ICT Leadership
* Wat veroorzaakt de Babylonische spraakverwarring tussen boardroom en ICT unit? En hoe kunnen beide partijen samenwerken?
* Wietse Grijpma, ICT manager van Kas Bank
* ICT is volgend en niet leidend in het business proces.
* Herman Bult, Manager Informatisering en Automatisering B&C International
* Zonder ict geen business!

* Joop Kempe, ICT Development Manager bij Fuji Photo Film
* In een productieomgeving zal ICT altijd een ondersteunende rol spelen, geen leidende.
* Drs. Jelle B. Bultsma, Director Randstad Holding
* Welke richting de samenwerking gaat en waartoe deze kan leiden. Met bijdragen van: Aspect Communications, Bea Systems, Computer Associates, Hewlett-Packard, Infonet, Oracle, Pecoma, Pink Roccade, Progress Software, Sogeti Nederland en SPS Gensys.

Het volledige programma is te raadplegen op www.ict-manager.nl of op te vragen via media@vwb.nl

Over VWB Media
VWB Media wil katalysator zijn in het masteren van informatie voor professionals, managers en andere leidinggevende functionarissen. Dit gebeurt in de vorm van publicaties, evenementen en elektronische informatieoverdracht. VWB Media is uitgever van het magazine IcT manager, dat zich exclusief richt op managers die verantwoordelijk zijn voor de informatie- en communicatietechnologie binnen hun organisatie. Het magazine organiseert in 2003 voor de 5e keer de verkiezing IcT manager van het Jaar.