Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 26-08-2002

Televisie
MET DE TROS DE WINTER DOOR
Uitzending maandag 26 augustus
Nederland 2 - 19.25 uur


Met de tros de winter door licht tipje van de sluier op

Het programma MET DE TROS DE WINTER DOOR geeft vanavond een uitgebreide vooruitblik op het komend winterseizoen. Naast muziek worden fragmenten van nieuwe TROS programma's en series getoond. Verder zullen TROS-coryfeeën een toelichting geven op hun presentatie-aandeel in de programmering van het seizoen 2002/2003.

Het seizoen 2002/2003 kenmerkt zich door een groot aantal nieuwe of vernieuwde programma's. Op het gebied van drama zijn de volgende titels nieuw: GEMEENTEBELANGEN (geschreven door Ger Apeldoorn en Harm Edens) en de Belgische series SPOED en STILLE WATERS. Vanzelfsprekend zullen ook nieuwe afleveringen van SPANGEN en FLIKKEN hoge ogen blijven gooien.

Nieuwe informatieve progrmma's zijn KEYL met Catherine Keyl, STUDIO 2 NIEUWS & VOETBAL, HET ZIT ME TOT HIER met Caroline Tensen, het multimediale zaterdagochtendprogramma TROS KAMERBREED, een nieuwe reeks van DE REISTAFEL en de in 2003 te verwachten talkshow DE HOF VAN EDENS met Harm Edens en een ANDERE KIJK OP SPORT met Raoul Heertje, Viggo Waas en Peter Heerschop.

En natuurlijk continueren de succesvolle programma's 2VANDAAG, OPGELICHT, RADAR en VERMIST.

De sterke entertainment pijlers zoals POSTCODELOTERIJ: ÉÉN TEGEN 100, MILJOENENJACHT, LOVE LETTERS, LINGO, PLUK DE DAG en DE LEUKSTE THUIS worden aangevuld met onder meer de vernieuwde TV-MASQUÉ SHOW en veel muziekprogramma's zoals de voorrondes voor het NATIONAAL SONGFESTIVAL, UNA VOCE PARTICOLARE en de vele muziekspecials waarmee de TROS een naam hoog te houden heeft.



Ingezonden persbericht