---

Ministerie van Defensie



---

Foto: Monastry Run in Macedonië (KL-voorlichting TFF)

Task Force Fox loopt hard voor goed doel

26-08-2002

Ruim honderd militairen van de internationale troepenmacht Task Force Fox in Macedonië renden gisterochtend (25 augustus) bijna vijftien kilometer voor een goed doel. Het met de hardloopwedstrijd opgehaalde geld gaat naar een lagere school in het tegen Camp Fox aangelegen dorpje Bunardzik.

De 'International Monastry Run' werd georganiseerd door het Franse contingent van Task Force Fox. De naam van de tocht was ontleend aan het keerpunt: een klein kerkje dat op zo'n zeven kilometer van Camp Fox, de thuisbasis van het TFF-hoofdkwartier, op een heuvel ligt. Het internationale aspect kwam zeker naar voren: behalve Franse militairen namen ook een groot aantal Nederlanders en Italianen en een enkele Duitser en Amerikaan aan de hardlooptocht deel.

De in totaal opgehaalde 114 Euro komen volledig ten goede aan de lagere school in Bunardzik. In overleg met de leraar worden voor dit geld pennen, schrijfblokken en andere schoolspullen aangeschaft. Dit wordt later deze week overhandigd. (Foto's. KL-voorlichting TFF) Foto: Monastry Run in Macedonië (KL-voorlichting TFF)