HOGESCHOOL VAN AMSTERDAM

Eerstejaars studenten HvA verbinden zich met de zorg

Eerstejaars studenten Hogeschool van Amsterdam verbinden zich met de zorg

Amsterdam, 26 augustus 2002. Op woensdag 28 augustus a.s. trekken 500 eerstejaars studenten van de Hogeschool van Amsterdam door Amsterdam om zich actief te verbinden met de zorg. Zij doen dit door een heitje voor een karweitje. De opbrengst van deze actie wordt geschonken aan de Stichting Cliniclowns Nederland. Stichting Cliniclowns Nederland wil met haar clowns ontspanning bieden aan kinderen die in moeilijke situaties verkeren om daarmee de kwaliteit van hun leven te verbeteren.

De eerstejaars studenten van de opleidingen Fysiotherapie, Ergotherapie, Oefentherapie-Mensendieck, Verpleegkunde, Voeding en de Academie voor Lichamelijke Opvoeding zijn op 28 augustus herkenbaar aan het T-shirt van de Hogeschool van Amsterdam en de flyer verbind je met de zorg. De studenten zijn onder meer actief op het Museumplein, rondom het Vondelpark en op het Binnengasthuisplein.

Burgemeester Cohen van Amsterdam zal de studenten om 15:15 uur op het Binnengasthuisterrein toespreken, waarna Yorin presentatrice Vivian Slingerland om 16:00 uur de opbrengst van de actie zal overhandigen aan een ambassadeur van de Stichting Cliniclowns Nederland.

16)
Noot aan de redactie (