Gemeente Nuth


Huldiging Sef Vergoossen

Op 24 augustus jl. huldigde de gemeente Nuth Sef Vergoossen voor zijn prestaties. Hij is als trainer met KRC Genk landskampioen geworden van de Belgische voetbalcompetitie. Daarnaast is hij in België uitgeroepen als beste trainer van België. Aan de uitnodiging werd ruimschoots gehoor gegeven. Vrijwel alle genodigde gasten waren gekomen of hadden zich laten vertegenwoordigen. De burgemeester van Genk sprak door zijn aanwezigheid, net als andere aanwezigen, zijn waardering uit voor deze opmerkelijke burger van de gemeente Nuth. Burgemeester Nuytens roemde Sef Vergoossen voor zijn prestaties als trainer en zijn inzet voor de breedtesport: In de voetballerij door iedereen gerespecteerd en door velen op handen gedragen.

Rekeningnummer gehandicapte jeugdsport
De huldiging benadrukte dat sportbeoefening belangrijk voor de jeugd is en dat de gehandicapte jeugd vanaf vandaag op extra steun mag rekenen. Een wens van Sef Vergoossen ging daardoor in vervulling. Iedereen mag zijn bijdrage storten op het rekeningnummer 1377.55864 dat hiervoor bij de Rabobank Nuth is geopend. Onder vermelding van Huldiging Sef Vergoossen, kan iedereen zijn gift storten. De rekening staat op naam van de Rabobank.

Voetbaldemonstratie jeugd Nuth
Tijdens de huldiging gaf Sef Vergoossen een demonstratie. De voetbalverenigingen van de gemeente Nuth, hadden jeugdspelers afgevaardigd van tussen de 10 en 12 jaar oud. Zelfs het weer liet zich van zijn beste kant zien. De regen had voor een ideale grasmat gezorgd. De regen maakte plaats voor de zon en met een hoge balcirculatie konden de jeugdspelers genieten van de oefenstof van Sef Vergoossen. Deze onvergetelijke dag werd met een groepsfoto vereeuwigd.

Compliment voor de belangeloze inzet
De gemeente Nuth bedankt ook iedereen die hieraan kosteloos heeft meegewerkt. De vrijwilligers van VV Schimmert verdienen een compliment omdat ze deze dag soepel en naar ieders tevredenheid lieten verlopen. Frans Soons (voorzitter VV Schimmert), Carlo Wiertz, Frank Welters, Ruud Goossens, Thei Bouwens, Bianca Soons, Wendy Habets, Wen Akkermans, Jo Lardinois, Leon Heiligers, Peter Vangangelt, Mark de Lange (firma Platronic) en John Bemelmans bedankt! Sef Vergoossen (links)neemt felicitaties van burgemeester Nuytens in ontvangst
Sef Vergoossen (links) neemt felicitaties van burgemeester Nuytens in ontvangst

Van links naar rechts: Burgemeester Gabriels van Genk, mevrouw Vergoossens, mevrouw Nuytens, mevrouw Pansters, wethouder Pansters, secretaris Vijgen, wethouder Sleijpen en wethouder Kockelkoren Van links naar rechts: Burgemeester Gabriels van Genk, mevrouw Vergoossens, mevrouw Nuytens, mevrouw Pansters, wethouder Pansters, secretaris Vijgen, wethouder Sleijpen en wethouder Kockelkoren

Het 'dreamteam' van de voetbalverenigingen van Nuth met hun éénmalige trainer SefVergoossen
Het 'dreamteam' van de voetbalverenigingen van Nuth met hun éénmalige trainer SefVergoossen