Xerox


Xerox Phaser(TM) 4400 zet de hoogste standaard in zwart/wit printen bij een snelheid van 25 pagina's per minuut

Amstelveen, aug. 27, 2002 Xerox biedt een hogere snelheid in A4 zwart/wit printen met de introductie van de Phaser 4400, de opvolger van het succesvolle model DocuPrint N2125. De Phaser 4400 is sneller dan vergelijkbare printers in zijn klasse en levert prints met een resolutie van 1200 dpi bij een printsnelheid van 25 pagina's per minuut. Adobe PostScript 3 garandeert een uitstekende afdrukkwaliteit, terwijl een 266 MHz processor de wachttijd verkort waardoor de eerste pagina er al na 11 seconden uitrolt. De Phaser 4400 heeft standaard een invoerlade van 550 vel en verwerkt diverse mediasoorten en gewichten - van 60 tot 216 grams in de formaten A6 tot A4 - en alles daar tussenin. De Phaser 4400 is ideaal voor kleine tot middelgrote ondernemingen en is verkrijgbaar vanaf ¬ 1.447,-- exclusief BTW.

"Gebruikers vragen hogere printsnelheid tegen acceptabele kosten", zegt Rod Rodericks, general manager en vice president van Xerox Europe
- Office. "De Phaser 4400 is absolute top in zijn klasse en is met zijn snelheid en voorzieningen een slimme keuze voor werkgroepen in iedere kantooromgeving."

De Phaser 4400 is uitgevoerd met onder meer:


* standaard 64 MB geheugen bij de netwerkmodellen
* 10/100 Base-TX Ethernet, USB en parallelle aansluitingen
* Phaser Installer voor gemakkelijk instellen en installeren
* CentreWare Web voor ondernemingsbreed printer management
* PrintingScout, dat gebruikers waarschuwt bij te weinig toner, te weinig papier of ander mogelijk oponthoud

* Verwerking van doorvoermedia tot 216 grams
* Edge-to-edge printing

De Phaser 4400 krijgt een jaar garantie met gratis on-site service en is direct leverbaar bij Xerox resellers en dealers. De printer zal dit najaar - samen met een aantal eerder dit jaar aangekondigde producten
- in Nederland worden gedemonstreerd tijdens een in het kader van Xerox' zogenaamde 'Extreme' marketing campagne (kijk op www.xeroxextreme.com) te organiseren evenement op 24, 25 en 26 september op Schiphol Zuid-Oost. Het totale, brede aanbod van Xerox Office producten en oplossingen zal daar in samenwerking met een aantal partners worden gepresenteerd in een realistische, moderne kantooromgeving (kijk op http://perfectoffice.xeroxnl.net).

Meer informatie is te vinden op internet:
www.xerox.com/officeprinting. U kunt ook bellen naar 020 - 656 31 84.

Over Xerox Europe
Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, productieprinten en grafische omgevingen, en dienstverlening met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling/-management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en geavanceerde R&D centra in Cambridge (UK) en in Grenoble (Frankrijk). Meer informatie over Xerox Europe is te vinden op www.xerox.com

Xerox(TM), The Document Company® en het digitale X(TM) zijn handelsmerken van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen.

---

---