---

Persberichten
23-07-2002: Raadsvoorstellen benoeming gemeentesecretaris en raadsgriffier

---

VOORSTEL BENOEMING GEMEENTESECRETARIS EN RAADSGRIFFIER WAALRE OP 27 AUGUSTUS 2002

Waalre, 23 juli 2002 - Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Waalre legt op 27 augustus aanstaande, tijdens een extra raadsvergadering, een voorstel voor aan de gemeenteraad tot benoeming van de heer drs. ing. P. de Ruiter als gemeentesecretaris, en de heer drs. R.A.F. van Pareren als raadsgriffier van deze gemeente.

Indien de gemeenteraad instemt met de voorstellen, zal de heer De Ruiter per 1 oktober 2002 en de heer Van Pareren per 1 september 2002 in dienst treden als respectievelijk gemeentesecretaris en raadsgriffier.

Gemeentesecretaris

De kandidaat voor de functie van gemeentesecretaris is de heer P. de Ruiter uit Waalre. De heer De Ruiter is in de periode 1993 tot 1998 raadslid en fractievoorzitter geweest in de gemeente Waalre voor de PvdA. Laatstelijk heeft hij gewerkt bij Global Crossing in Hilversum als directeur nieuwe netwerken en executive director business development. Daarvoor heeft hij geruime tijd verschillende functies bekleed bij verschillende Philips-bedrijfsonderdelen, zowel in Nederland als in het buitenland.

Raadsgriffier

De kandidaat voor de functie van raadsgriffier, de heer R. van Pareren uit Nuenen, is op dit moment parttime werkzaam als producer/redactioneel medewerker en als lid van de commissie voor de bezwaar- en beroepschriften in de gemeente Helden. Van 1976 tot 1990 was de heer Van Pareren werkzaam als redacteurverslaggever bij de Stichting Regionale Omroep Brabant te Eindhoven. Voorts was hij in de periode 1990 tot 1998 wethouder in de gemeente Nuenen c.a.

Voor meer informatie of vragen over de inhoud van de persberichten op deze pagina kunt u contact opnemen met de afdeling Voorlichting van de gemeente Waalre, tel. (040) 2282532 of (040) 2282525, e-mail: gemeente@waalre.nl.