Ingezonden persbericht

Feel free-arrangement voor volop genieten vanaf weg en water

Nederland op haar mooist ontdekken per cabriolet en luxueuze sloep

WEESP, 20020827 -- Sell-Plan, leverancier van onder meer de Sloepenbon, introduceert een tweedaags Feel Free-arrangement. Het arrangement bestaat uit een dag rijden in een sportieve cabriolet en een dag zelf varen in een luxe motorsloep op de Vecht. Het Feel Free-arrangement is geheel verzorgd, met ontbijt, lunch en diner en een overnachting.

Met 'Feel Free' kunnen gasten twee dagen lang vanaf de auto- en waterweg de mooiste plekjes van Nederland ontdekken. De eerste dag krijgt men de beschikking over een sportieve cabriolet, bijvoorbeeld een BMW type Z3. De dag wordt afgesloten met een diner naar keuze in het pittoreske Muiden. De overnachting vindt plaats in een originele boerenhofstede en als hier geen plaats is in een hotel in de regio. De tweede dag begint met een uitgebreid Hollands ontbijt in de boeren eetkeuken. Op deze dag wordt er zelf gevaren in een luxe motorsloep. De lunch bestaat uit een geheel verzorgde picknick. De gasten krijgen de picknickmand mee naar huis als aandenken aan de twee Feel Free-dagen. Het programma voor de twee dagen kan in overleg worden omgewisseld, met de eerste dag varen en de tweede dag rijden in een cabrio.

Het Feel Free-arrangement kan door bedrijven of consumenten ook als cadeau worden gegeven, in de vorm van een Feel Free-bon. De ontvangers kunnen zelf bepalen wanneer zij het arrangement willen consumeren. Het tweedaags Feel Free-arrangement kost circa ¤ 575,00 voor twee personen (prijs afhankelijk van restaurant- en menukeuze, excl. BTW). Bestellingen kunnen worden gemaakt bij Sell-Plan via telefoonnummer (0294) 49 24 82 of via internet op www.sell-plan.nl bij de Sloepenbon.

Over Sell-Plan
Sell-Plan bestaat sinds 1989 en is uitgegroeid tot een allround sales-promotion bedrijf. Naast het aanbieden en produceren van op maat gemaakte premiums, verzorgt Sell-Plan complete merchandising inclusief warehousing ten behoeve van merken en bedrijven. Ook brengt Sell-Plan loyaltyprogramma's en incentives op de markt, zowel in standaardvorm als relatiegeschenk of volgens de speciale wensen van de opdrachtgever. Sell-Plan is ontwikkelaar en aanbieder van de Sloepenbon, een cadeaubon voor een compleet verzorgde dag varen op de Vecht in een luxe motorsloep. De Sloepenbon is er in vele varianten, voor bijvoorbeeld een jubileum, huwelijk of verjaardag. Meer informatie bieden www.sell-plan.nl en www.sloepenbon.nl.



Ingezonden persbericht