VODAFONE
http://www.vodafone.nl

Vodafone biedt als eerste roaming in Zuid-Korea

Klanten van Vodafone kunnen nu ook bellen en gebeld worden in Zuid-Korea

Maastricht, 27 augustus 2002 . Vodafone biedt als eerste Nederlandse mobiele operator bellen en gebeld worden in Zuid-Korea aan. Klanten met een abonnement kunnen in Korea gebruik maken van het mobiele netwerk van KT Freetel. Via dit netwerk kunnen klanten van Vodafone ook SMS-berichten versturen en ontvangen. Het Koreaanse netwerk maakt gebruik van de CDMA standaard, niet van GSM. Vodafone klanten die naar Zuid-Korea gaan kunnen op de luchthaven in Zuid-Korea voor 1 USD per dag een geschikt toestel huren.

Dekking
Klanten van Vodafone kunnen in Zuid-Korea hun eigen Vodafone SIM-kaart gebruiken. Het mobiele netwerk van operator KT Freetel biedt dekking in vrijwel geheel Zuid-Korea. Klanten van Vodafone kunnen meer informatie over bellen in het buitenland en uitgebreide dekkingskaarten vinden op de website van Vodafone in Nederland, www.vodafone.nl.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone
Vodafone is één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld. De Vodafone Group heeft wereldwijd ruim 103 miljoen klanten in 28 landen. Sinds 15 juni 1999 is Vodafone Libertel N.V. genoteerd aan de Euronext Amsterdam.