Lijst Pim Fortuyn

Rotterdam - 27-08-2002
Jonge Fortuynisten

Nederland is een politieke jongeren organisatie rijker; de Jonge Fortuynisten! Onder het motto Open, eerlijk en nieuwsgierig zet de JF zich in voor de jonge leden van de Nederlandse samenleving. Nieuws foto

Actieve betrekking van jongeren bij de hedendaagse politiek, de mening weer voluit in het daglicht stellen en het voeren van open en felle discussies waarbij het gesproken woord centraal staat. Geen kritiek clubje vanaf de zijlijn maar meewerken aan oplossingen binnen de LPF. Streven die de Jonge Fortuynisten waar willen maken. Het woord van Pim is als leidraad bij de Jonge Fortuynisten.

De JF is als gloednieuwe jongeren organisatie volop bezig met het opzetten van structuur, het creëren van stabiliteit en het duidelijk neerzetten van standpunten en visies. Het openstellen van mogelijkheden, de werving van leden, verstrekking van informatie en oriënteren van wat de JF voor jongeren in elk opzicht kan betekenen is een dagelijkse opdracht.

De doelen van de Jonge Fortuynisten zijn echter alleen haalbaar indien vele mensen en vooral als doelgroep vele jongeren zich hierin kunnen vinden. Daarom zal de JF zo veel mogelijk zijn gezicht tonen. Zo zijn alle informatie, nieuwsfeiten, gebeurtenissen en ontwikkelingen rondom de Jonge Fortuynisten te vinden op onze website. Deze website staat dan ook sinds kort als link op de officiële site van de Lijst Pim Fortuyn.

Voor meer informatie kijk op www.jongefortuynisten.nl