Ingezonden persbericht

Microsoft Navision Attain nu ook beschikbaar voor IBM eServer iSeries

Keuze in ERP-oplossingen voor IBM-platform vergroot

Amsterdam/Barneveld, 27 augustus 2002 - De bedrijfsbrede ERP-oplossing voor de mid-market Microsoft Navision Attain is geschikt gemaakt voor gebruik op de IBM eServer iSeries. Microsoft Business Solutions (MBS) onderstreept hiermee zijn strategie om snelgroeiende organisaties in het middensegment complete en betrouwbare oplossingen te bieden die aan hun eisen beantwoorden. Onderdeel van de alliantie tussen IBM en MBS is de gezamenlijke ontwikkeling van applicaties voor het IBM-platform.

Door de toevoeging van IBM eServer iSeries als platform voor Microsoft Navision Attain kunnen bedrijven profiteren van de combinatie van twee krachtige en betrouwbare technologieoplossingen. Microsoft Navision Attain biedt geïntegreerde applicaties voor financieel beheer, productie en distributie, CRM en e-commerce. Bedrijven die de oplossing inzetten op de betrouwbare, veilige en geïntegreerde iSeries krijgen de beschikking over een solide totaaloplossing die eenvoudig te implementeren en gebruiken is. Daarnaast wordt door deze combinatie de productiviteit vergroot tegen een lagere Total Cost of Ownership (TCO).

Ad Quaedvlieg, directeur IBM iSeries:"Dat de ERP-oplossingen van Microsoft Business Solutions nog niet beschikbaar waren op iSeries, was voor een aantal van onze klanten de reden om niet voor deze oplossingen te kiezen. Nu Microsoft Navision Attain op iSeries beschikbaar is, hebben IBM-klanten keuze uit een nog breder applicatieaanbod. Klanten die voor Attain op iSeries kiezen, krijgen de beschikking over een flexibele, snelle en betrouwbare infrastructuur."

"IBM eServer iSeries is een veel gebruikt platform bij middelgrote bedrijven." zegt Cees Poortman, Managing Director van Microsoft Business Solutions Nederland. "Wij zijn verheugd deze bedrijven nu met Microsoft Navision Attain een van de meest geavanceerde ERP oplossingen ter wereld te kunnen bieden. Hiermee kunnen we bijdragen aan het realiseren van de groei en de ambities van deze bedrijven."

Over IBM
IBM is een marktleider op het gebied van opslagsystemen, software, services en technologie. De open opslagoplossingen van IBM zijn specifiek ontworpen met het oog op samenwerking bij e-business op basis van concepten van de volgende generatie dankzij integratie van modulaire technologieën zoals schijf-, tape- en optische opslagmedia, krachtige processors en veelzijdige software. Meer informatie vindt u op de website www.ibm.com/totalstorage. IBM, Enterprise Storage Server, ESCON en TotalStorage zijn handelsmerken van International Business Machines Corporation.

Windows NT is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. UNIX is een gedeponeerd handelsmerk in de Verenigde Staten en andere landen, en wordt exclusief door X/Open Company Limited in licentie gegeven. Andere bedrijfs-, product- en servicenamen kunnen handelsmerken van derden zijn.

Over Microsoft Business Solutions
Microsoft Business Solutions, inclusief de activiteiten van Great Plains, Microsoft bCentral en Navision a/s, biedt een brede reeks businessapplicaties die ontwikkeld zijn om kleine en middelgrote ondernemingen te ondersteunen bij de integratie met klanten, medewerkers, partners en leveranciers. De applicaties van Microsoft Business Solutions automatiseren zakelijke processen voor financiën, distributie, projectadministratie, e-commerce, human resources en salarisadministratie, productie, supply chain management, business intelligence, sales- en marketingmanagement en klantenservice en -support. Voor meer informatie over Microsoft Business Solutions: www.microsoft.com/businesssolutions.