Gemeente Capelle a/d IJssel

IJsselkids verzorgt kinderopvang in Fascinatio

De gemeente Capelle aan den IJssel heeft, na een aanbestedingsprocedure, de stichting IJsselkids geselecteerd om de kinderopvang in Fascinatio te organiseren. Het is de bedoeling dat dit in een multifunctioneel centrum gaat plaatsvinden. Omdat dit centrum nog niet gereed is, gaan de gemeente en IJsselkids snel om de tafel om te bekijken hoe en waar kinderopvang in Fascinatio op korte termijn gerealiseerd kan worden.

De gemeente Capelle aan den IJssel werkt aan de realisatie van de nieuwbouwwijk Fascinatio. Fascinatio is de laatste plek in Capelle aan den IJssel waar een volledig nieuwe wijk gebouwd wordt. In deze wijk wordt centraal gelegen een multifunctioneel centrum gerealiseerd. In dit multifunctionele centrum is, naast ruimte voor een school, een gezondheidscentrum, een winkel, een buurtcentrum, een jongerencentrum en een gymzaal, ruimte voorzien voor zowel hele dag opvang, buitenschoolse opvang als peuterspeelzaalwerk. De planning is dat dit centrum in 2005 gereed is.

Wie meer informatie wil over onder andere inschrijving kan contact opnemen de stichting IJsselkids, telefoon: 010-4507342.