Copaco NV

Copaco Nederland B.V. biedt HP9000 Unix servers aan

Eindhoven, 28 augustus 2002

Onlangs heeft het nieuwe HP de samenwerking met Copaco Nederland B.V. verder uitgebreid met een distributieovereenkomst voor HP9000 Unix servers.

Copaco Nederland is al jarenlang partner van het nieuwe HP en beschikt daardoor over een ruime ervaring op het gebied van notebooks, desktops, randapparatuur, servers en storage (van entry level tot high end), software, networking en services. Naast de HP AlphaServers, biedt Copaco Nederland nu ook de HP9000 Unix servers en de hieraan gerelateerde diensten aan. Deze distributieovereenkomst van HP9000 Unix servers sluit goed aan op de HP Virtual Array storage oplossingen die Copaco Nederland aanbiedt. Copaco Nederland en het nieuwe HP hebben samen de kennis en jarenlange ervaring met het aanbieden van 'always on' totaaloplossingen.

Invulling aan hogere eisen
Bedrijven worden steeds afhankelijker van een kosteneffectieve IT-oplossing die de flexibiliteit biedt om elke nieuwe kans te grijpen en de ruimte geeft om tegemoet te komen aan de eisen van de nieuwe e-conomy. Copaco Nederland en het nieuwe HP geven invulling aan deze eisen met de HP9000 Unix distributieovereenkomst. Copaco Nederland ondersteunt haar klanten onder andere door het geven van advies, het maken van een juiste configuratie of het volledig plannen en uitvoeren van complexe migratietrajecten. Daarnaast biedt Copaco Nederland diverse marketingprogramma's voor HP9000 Unix servers, Virtual Array storage oplossingen en bijbehorende diensten.

Verkoopondersteuning
Het eXtra eXpertise programma voor HP Virtual Array storage oplossingen en HP9000 Unix servers is een exclusief verkoopondersteunend programma, waarbij het HP team van Copaco Nederland ondersteunt gedurende het gehele verkoopproces, door middel van kennisoverdracht en consultancy. Klanten zijn gewaarborgd van een grote toegevoegde waarde met betrekking tot de kennis, de kunde en de services van Copaco Nederland.

'Always on' Internetinfrastructuur
Het nieuwe HP is marktleider op het gebied van Unix servers. Dit heeft het nieuwe HP onder andere bereikt door het ontwikkelen van gebruikersvriendelijke systemen, nuttige e-services en oplossingen voor een 'always-on' Internetinfrastructuur. Met de Internetinfrastructuur oplossingen voor een 'always-on' bedrijfsvoering zijn organisaties 24 uur per dag en 7 dagen per week operationeel. De oplossingen van het nieuwe HP bestaan uit HP9000 servers, HP storage, HP OpenView software en geïntegreerde oplossingsdiensten. Copaco Nederland en het nieuwe HP hebben uitgebreide ervaring met het implementeren van oplossingen voor een bedrijfsvoering waar een 'always-on' Internetinfrastructuur van belang is, zoals bijvoorbeeld in datacenters, financiële instellingen en mission-critical omgevingen.

Copaco Nederland B.V.
Copaco Nederland B.V. is hét aanspreekpunt voor alle ICT-producten en
-diensten. Dé partner die één compleet pakket kan leveren op alle ICT-fronten en die u ondersteunt met kennis, capaciteit en oplossingen. Op het gebied van hardware, software, automatisering van kritische bedrijfsprocessen en service levert Copaco Nederland zowel de producten als de ondersteuning. Compleet en naar volle klanttevredenheid.

Het nieuwe HP
HP en Compaq zijn samengegaan om een sterkere organisatie te creëren met een breder portfolio aan producten en oplossingen en een nog beter sales en services team. Het nieuwe HP staat dan ook voor nieuwe kracht in ontwikkelingen. Het nieuwe HP richt zich op het continu ontwikkelen van producten en oplossingen die haar klanten meer keuzes, meer flexibiliteit, meer stabiliteit en meer veiligheid bieden voor de laagste Total Cost of Ownership in alle productlijnen. De combinatie van de HP9000 Unix server en de Compaq AlphaServer, verstevigt de nummer één positie van het nieuwe HP in de RISC en Unix servermarkt. De roadmaps en de strategische keuze voor de Itanium-architectuur blijven ongewijzigd. Het nieuwe HP ondersteunt nu HP-UX, Tru64, OpenVMS, NSK en Linux als besturingssystemen voor business critical servers.

Onderdeel van Copaco N.V.
Copaco Nederland B.V. is onderdeel van Copaco N.V., een snel groeiende onderneming binnen de ICT-markt. De automatiseringsbedrijven die deel uitmaken van de Copaco N.V. zijn toonaangevend op het gebied van software, hardware, consultancy en ICT-training. Copaco N.V. streeft er steeds naar om zowel in technisch als in economisch opzicht de hoogste kwaliteit in oplossingen en producten te leveren.

Meer informatie over de HP9000 Unix producten vindt u hier.