Draka Holding N.V.


Wijziging samenstelling Raad van Bestuur Draka Holding N.V.

Amsterdam, 28 juni 2002 - De Raad van Commissarissen van Draka Holding N.V. deelt mede dat aan aandeelhouders in een op 28 augustus a.s. te houden buitengewone aandeelhoudersvergadering zal worden voorgesteld om met ingang van 1 september a.s. de heren G. Artinian en C. Raskin te benoemen tot lid van de Raad van Bestuur.
De heer Artinian is nu als Director of Operations verantwoordelijk voor de productgroep Laagspannings- en Speciaalkabel. De heer Raskin is als Director of Operations verantwoordelijk voor de productgroep Telecommunicatiekabel en -Systemen. Beide heren zullen in hun nieuwe functie verantwoordelijk blijven voor eerdergenoemde taakgebieden.

Tevens maakt de Raad van Commissarissen bekend dat de heer drs. J.M.M. van der Ven, CFO binnen de Raad van Bestuur, besloten heeft de onderneming met ingang van 31 augustus a.s. te verlaten. Totdat in de opvolging van de heer Van der Ven is voorzien zal de heer ing. S.J. van Kesteren (CEO) de financiële portefeuille in de Raad van Bestuur mede beheren.