Hagemeyer

HAGEMEYER N.V. RIJKSWEG 69, P.O. BOX 5111, 1410 AC NAARDEN, THE NETHERLANDS TELEPHONE (035) 6957611, FAX (035) 6944396

PERSBERICHT

Hagemeyers ERP systeem gaat live in het Verenigd Koninkrijk

Hagemeyer maakt bekend dat het Movex ERP systeem op 26 augustus j.l. live is gegaan bij Newey & Eyre in het Verenigd Koninkrijk. De implementatie in het Verenigd Koninkrijk is onderdeel van Hagemeyers wereldwijde veranderingsprogramma en betekent een belangrijke mijlpaal. Na intensieve voorbereidingen, waaronder begrepen het opnieuw ontwikkelen van business processen en belangrijke reorganisaties in het Verenigd Koninkrijk en na eerdere proefprojecten bij Eastern Electrical (Ierland) en Parker Merchanting (Verenigd Koninkrijk), hebben nu 3.000 gebruikers bij Hagemeyer UK toegang tot het systeem. De Movex software, die werd ontwikkeld door het Zweedse Intentia, is aangepast aan Hagemeyers specifieke eisen en voorziet in efficiënte oplossingen op het gebied van supply chain management en e-collaboration.

De implementatie van Movex in het Verenigd Koninkrijk zal op korte termijn worden gevolgd door een belangrijke verbetering van de logistieke infrastructuur op het moment dat het nieuwe nationale distributiecentrum in Runcorn operationeel wordt.

Het Movex systeem dat nu in het Verenigd Koninkrijk geïmplementeerd is, zal als basis dienen voor de Global Hagemeyer Solution (GHS) die in de komende twee jaar verder ontwikkeld en geïmplementeerd zal worden om te voorzien in één gemeenschappelijk ICT platform ter ondersteuning van Hagemeyers wereldwijde activiteiten.

In de komende zes maanden zal een begin worden gemaakt met verdere implementaties in respectievelijk de VS en Australië.

Naarden, 28 augustus 2002
HAGEMEYER N.V.
Raad van Bestuur