Ingezonden persbericht


HOSV

Open Middag voor Pupillen op woensdag 28 augustus

Op woensdag 28 augustus wordt er vanaf 13.00 uur in de middag gestart met een open dag voor alle jongens en meisjes van VIJF jaar tot en met TIEN jaar ( F-pupillen, E-pupillen en meisjes pupillen). De activiteiten bestaan uit een training voor verschillende leeftijdsgroepen. Daarna worden er nog enkele leuke spelletjes gespeeld en als afsluiting wordt een ¤oevier tegen vier⤝ toernooi georganiseerd. Hierbij worden er teams van vier spelers/speelsters samengesteld, die op een klein veld met doeltjes tegen elkaar spelen. Op deze manier worden er verschillende wedstrijden gespeeld. Tussendoor wordt er natuurlijk ook nog voor een drankje gezorgd, na deze inspanningen.

Aanvang: om 13.00 uur. De dag zal eindigen om ongeveer 15.00 uur.

IEDEREEN kan deelnemen leden en niet leden en al voetbal je nog niet dan kan je even goed meedoen. Ook VIJF-jarigen zijn welkom op deze middag. En misschien wil je dan in augustus dan wel gaan voetballen. Speciaal is deze middag ook voor meisjes om eens een keer te voetballen, tegen klasgenootjes of andere meisjes.Dus kom gewoon woensdagmiddag om een uur naar het H.OS.V. terrein in Opmeer en train, speel en voetbal gezellig met leeftijdgenootjes op het voetbal veld. En ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom en worden voorzien van een kopje koffie of thee.

Vooraf aanmelden is mogelijk, maar niet verplicht. Ook voor vragen kunt u contact opnemen met onderstaande personen:

Piet Stam, Planetenlaan 32, Opmeer, telefoon: 0226-353550. Corné Kuiper, De Glazen Wagen 36, Opmeer, telefoon: 0226-354770.

Bekijk ook eens de website www.hosv.nl