Ingezonden persbericht

Insidegamer.nl lancering

PUTTEN, 20020828 -- Woensdagnacht, om exact 00:00 is InsideGamer.nl gelanceerd, Nederland's nieuwste computer en videogames website. InsideGamer is een complete gameswebsite, met gaming channels voor alle systemen (Sony PlayStation(c)2, Nintendo GameCube(TM), Microsoft Xbox(TM), Nintendo Gameboy(TM) en PC CD/DVD-ROM) een online community (waaronder een forum en chatbox) en een online gameshop!

InsideGamer is het vervolg op het succesvolle DGNET - Dutch Gaming NETwork - dat zijn werkzaamheden in juli heeft gestaakt om zich helemaal te gaan richten op InsideGamer. InsideGamer brengt alle sterke punten van DGNET samen; betrouwbare gameverslaggeving, een bekende discussieplaats (voorheen gameforum.nl) en een gaming portal, waar alle headlines uit de gamesindustrie te vinden zijn.

Marvin Besselsen, directeur InsideGamer B.V. :
"InsideGamer biedt alles wat de Nederlandse gaming community wil. We hebben het laatste nieuws direct vanaf de bron, betrouwbare recensies van de nieuwste games, een forum, uitermate geschikt om als gamer je stem te laten horen en een complete gameshop, met scherp geprijsde games en accessoires."

InsideGamer werkt met een groot team van enthousiaste gamers, die zeer gedreven zijn om over hun hobby te schrijven. Dit unieke concept is al 2 jaar succesvol geweest bij DGNET, en steeds meer websites nemen dit concept van ons over.



Ingezonden persbericht