Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 28-08-2002 3e persbericht van woensdag 28 augustus 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Auto gestolen
Bij een garage aan de Huizingalaan is woensdagmiddag een grijze Citroën Picasso met het kenteken 56-HJ-LD gestolen. De auto was daar ter reparatie.

Eindhoven: Snelheidscontrole
Op de Locatellistraat is woensdag tussen 15.10 en 16.50 uur op snelheid gecontroleerd. Van de 1200 passanten reden er 100 te hard. De snelste reed 79 km/u en de toegestane snelheid is 50 km/u.

Helmond: Poolse vrouw met vals paspoort
Bij de Belastingdienst in Helmond is woensdag om 16.20 uur een 23-jarige Poolse vrouw aangehouden. Zij probeerde met een vervalst Italiaans paspoort een sofi-nummer te krijgen. De vrouw is de cel ingegaan voor verder onderzoek.

Budel: Jongen met gestolen bromfiets
Op de Willem de Zwijgerstraat is woensdag om 17.15 uur een 15-jarige jongen uit Weert aangehouden. De jongen reed op een bromfiets die gestolen was. De rechtmatige eigenaar zag zelf zijn bromfiets met daarop de Weertenaar en hij waarschuwde de politie. De jongen kon na verhoor naar huis, zonder bromfiets.

Waalre: Inbraak in bouwkeet
In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een bouwkeet aan de Valkenswaardseweg. De deur werd opengebroken en uit de keet werd een trilmachine met een waarde van 3.000,= gestolen.

Veldhoven: Man verdacht van insluiping
Op Spica is woensdag om 18.05 uur een 18-jarige man uit Veldhoven aangehouden. Hij wordt ervan verdacht even daarvoor bij een woning aan De Olieslager binnen te zijn gegaan. De bewoonster van die woning kwam de man in haar keuken tegen. De man vluchtte weg. Er was niets weggehaald. Even daarna zag een politiepatrouille over Spica een bromfiets rijden met achterop een man zonder helm. Ze lieten de bromfiets stoppen en ze kwamen er achter dat de man voldeed aan het signalement van de insluiper van De Olieslager. De bewoonster van de woning kende hem terug. De man, die aanvankelijk een valse naam opgaf, is de cel ingegaan voor verder onderzoek.