Ingezonden persbericht

Texas Instruments RFid Systems opent productinformatiecentrum voor technische ondersteuning aan Europese klanten

Almelo, 28 augustus 2002 - Texas Instruments Radio Frequency Identification Systems (TI-RFid) kondigt de opening aan van haar Europese productinformatiecentrum (EPIC) voor Radio Frequency IDentification in het Duitse Freising. De medewerkers van het RFID EPIC worden toegevoegd aan de productinformatiecentra die Texas Instruments al heeft voor halfgeleiders. Ze staan nu ter beschikking om klanten te helpen met allerlei technische vragen over producten en toepassingen op het gebied van TI-RFid. Deze hulp wordt gegeven in verschillende talen, waaronder Engels, Duits, Italiaans en Spaans.

Het gebruik van RFID-technologie blijft toenemen, met name in Europa, waar nieuwe technologieën en toepassingen vaak in een vroeg stadium ingang vinden. Texas Instruments RFid Systems is reeds geruime tijd een vooraanstaande leverancier van RFID-labels en -lezers aan bedrijven over de hele wereld voor toepassingen als voorraadbeheer, de identificatie van dieren, automatische betalingstransacties en toegangscontrole. Het RFID EPIC werd opgericht ter ondersteuning van het toenemende aantal internationale klanten van TI-RFid, waaronder bedrijven als de Britse winkelketen Marks & Spencer, die onlangs naar buiten kwam met plannen voor de integratie van meer dan drie miljoen RFID-labels in haar distributieketen voor gekoelde producten. Of Bloemenveiling Holland in Naaldwijk, die alle 100.000 stapelwagens voor het vervoer van bloemen heeft uitgerust met RFID-technologie.

Naarmate de toepassingsmogelijkheden van RFID-technologie toenemen, vindt Texas Instruments RFid het steeds belangrijker haar klanten enerzijds alle informatie te verschaffen over de diverse producten en installatievormen, en hun anderzijds de nodige technische ondersteuning te geven. In de Verenigde Staten bestaat een dergelijk uitgebreid programma al. Met de introductie van deze dienstverlening in Duitsland biedt TI-RFid haar klanten in Europa nu dezelfde hoogwaardige ondersteuning.

De speciaal opgeleide medewerkers zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren. Ook communicatie per fax of e-mail behoort tot de mogelijkheden, in alle talen. Een compleet overzicht van de uren en telefoonnummers per regio en taal vindt u op http://www.ti.com/tiris/docs/customerService/contact.shtml.

Contactgegevens EPIC

Neem voor meer informatie over EPIC contact op met Texas Instruments RFid Systems, telefoonnummer (0546) 879 222 (Nederland), +1 214 567 43 64 (internationaal), of kijk op de website www.ti-rfid.com.

Texas Instruments
Radio Frequency Identification Systems- European Product Information Center Deutschland GmbH
Haggertystrasse 1D-85350 Freising
Duitsland


- einde persbericht -

Over Texas Instruments
Texas Instruments (TI) is een internationale producent van halfgeleiders en 's werelds belangrijkste ontwerper en leverancier van digitale signaalverwerking en analoge technologieën. Daarmee verschaft het bedrijf de motoren voor de digitalisering van de elektronica. TI heeft zijn hoofdkantoor in Dallas (Texas) en produceert ook sensoren en besturingselementen, educatieve en productiviteits-verhogende software en oplossingen voor digitale beeldverwerking. TI heeft productie- of verkoopvestigingen in meer dan 25 landen. In 1991 bracht TI als eerste internationaal opererende halfgeleiderproducent een RFID-systeem op de markt. Kijk voor meer informatie over producten en diensten van Texas Instruments op www.ti.com

Over TI-RFID
Texas Instruments Radio Frequency Identification Systems (TI-RFID) is ontwikkelaar en producent van beproefde (RFID-)oplossingen die in uiteenlopende soorten applicaties worden gebruikt. Texas Instruments was met de oprichting van TI-RFID in 1991 de eerste internationale producent van halfgeleiders die RFID-systemen op de markt bracht. Voor meer informatie: www.ti-rfid.com

Persinformatie
Marga Klinkhamer
Texas Instruments
Telefoon (0546) 87 93 00
E-mail m-klinkhamer@ti.com

Marlous Löffelman
Jeronimus|Wolf BV
Telefoon (0344) 677 300
E-mail marlous@jeronimus-wolf.nl