Gemeente Kesteren


Nieuws

Milieuvergunningen rbc 28 aug 2002


· M.N. van Os voor het veranderen van de gehele inrichting op verzoek van de vergunninghouder (artikel 8.4 lid 1 Wet milieubeheer) van een vleesvarkenshouderij/fruittelerij en voor het in werking hebben na die wijziging van de gehele inrichting, gelegen aan de Waalbandijk 93 te Ochten, kadastraal bekend gemeente Ochten, sectie F, nummer 374.

Burgemeester en wethouders zijn van plan de gevraagde vergunning te verlenen.

Inzage: 29 augustus t/m 26 september 2002

Schriftelijke bedenkingen: gedurende inzagetermijn bij burgemeester en wethouders.

Gedachtewisseling: Indien daarom wordt gevraagd kan een gedachtewisseling plaatsvinden over het ontwerpbesluit waarbij tevens mondelinge bedenkingen kunnen worden ingebracht.

Definitieve beschikking wet milieubeheer


· Wassenburg en Co bv voor het oprichten en in werking hebben van een inrichting voor de fabricage van medische apparatuur aan de Edisonring 9 te Dodewaard.

Burgemeester en wethouders hebben besloten de gevraagde vergunning te verlenen. Aan de vergunning worden voorschriften verbonden in het belang van de bescherming van het milieu.

Inzage: 29 augustus t/m 10 oktober 2002

Beroep instellen (ingevolge de Wet Milieubeheer en de Algemene wet bestuursrecht): tijdens inzagetermijn bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, en mogelijk voor: a) degenen die schriftelijk of mondeling bedenkingen hebben ingediend tegen de ontwerpschikking;
b) de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen;
c) degenen aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen bedenkingen te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit. De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij voor deze datum beroep is ingesteld en een verzoek wordt gedaan tot schorsing van de betreffende beschikking dan wel tot het treffen van een voorlopige voorziening.

Het beroepschrift moet in tweevoud worden gezonden aan de Raad van State, Afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het verzoek om een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (adres zie boven).

Ten opzichte van de ontwerp-beschikking is de definitieve beschikking niet aangepast.