Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 28-08-2002 Persberichten district Lekstroom, 09.40 uur

Man van dak gevallen

VIANEN Dinsdag rond 18.00 uur is een 61-jarige inwoner van Vianen overgebracht naar het ziekenhuis nadat hij van het dak van zijn woning aan het Dominicushof was gevallen.

De man die schilderwerkzaamheden op het dak aan het uitvoeren was, viel van het dak af en kwam op het platte dak van de uitbouw terecht. De man liep hierdoor vermoedelijk een zware hersenschudding op en een gebroken linkerarm. De man is door de brandweer van het dak gehaald en vervolgens met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Automobilist slaat andere weggebruikers

IJSSELSTEIN Een 30-jarige IJsselsteiner en 20-jarige IJsselsteiner zijn dinsdagmiddag rond 14.00 uur door een nog onbekende automobilist geslagen.

De 30-jarige IJsselsteiner werd op de Provinciale weg N210 door een tot nu toe onbekende automobilist afgesneden. Beide autos stopten en de IJsselsteiner maakte over het voorval een opmerking. Dat beviel de verdachte niet en hij sloeg de IJsselsteiner. De 20-jarige IJsselsteiner die achter de 30-jarige was gestopt, kreeg toen hij zijn auto uitstapte direct een stomp in zijn gezicht van de onbekende automobilist. Vervolgens is de verdachte doorgereden in de richting van Nieuwegein.

De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de onbekende automobilist.

Zonder rijbewijs en onverzekerd

HOUTEN Een 41-jarige man uit Houten heeft in de nacht van dinsdag op woensdag rond 05.00 uur een bekeuring gehad voor het rijden zonder rijbewijs.

Politieagenten controleerden de man aan de Houtenseweg en constateerden dat de man niet in het bezit was van een rijbewijs. Ook bleek de man al eerder bekeurd te zijn geweest voor het rijden zonder rijbewijs. De Houtenaar kreeg hiervoor een bekeuring. De auto die onverzekerd bleek, is meegenomen naar het politiebureau in Nieuwegein. De man kan de auto weer ophalen op vertoon van een geldig rijbewijs en een verzekeringsbewijs.