MoneyView Nederland

Pensioendesk integreert bijsluiter in het advies

AMSTERDAM, 20020828 -- Naar aanleiding van de aankondiging van het onderzoek "Medicijn erger dan de kwaal? De financiële bijsluiter in de verzekeringsbranche", heeft Pensioendesk Nederland BV aan MoneyView gevraagd om haar franchisenemers te trainen in deze thematiek.

De financiële bijsluiter is een belangrijk onderdeel van de regulering tot transparantie in de verzekeringsbranche. De Pensioendesk is een groot voorstander van deze ontwikkeling.

De trainingen die door MoneyView worden gegeven passen geheel in opleidingsstrategie van de Pensioendesk waarbij permanente educatie van de pensioenadviseurs een speerpunt is.

"De Pensioendesk wil zich onderscheiden in de markt door een hoge kwaliteit van dienstverlening", vertelt Henk Doornewaard, algemeen directeur van Pensioendesk Nederland BV. "Elke Pensioendesk-franchisenemer dient daarbij open, eerlijk en transparant te zijn in de dienstverlening en duidelijk te zijn in de communicatie", vervolgt Doornewaard. "Bovendien moet hij vernieuwend en vindingrijk zijn in het ondernemen en professioneel in zijn advisering."

"MoneyView is blij met dit vernieuwende beleid van de Pensioendesk", licht Bram Bloemberg, directeur van MoneyView Support, toe. "Behalve dat deze visie goed aansluit bij de visie op de markt van MoneyView is de Pensioendesk de eerste franchiseorganisaties die zich hiermee zo nadrukkelijk profileert."

Inmiddels is binnen de Pensioendesk-organisatie een traject van permanente educatie in werking gezet waarbinnen de genoemde punten nader zijn uitgewerkt. De financiële bijsluiter vormt hiervan een onderdeel.