Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 27-08-2002 Persbericht district Aa & Dommel

AUTO TEGEN VANGRAIL

Een 20-jarige autobestuurder uit Tilburg reed maandagavond op de A2 ter hoogte van Liempde met zijn auto tegen de vangrail. De aanrijding ontstond nadat de Tilburger om on-duidelijke reden de macht over het stuur had verloren. Hij kwam met de schrik vrij, zijn auto raakte beschadigd.

FIETSENDIEF OP HETERDAAD BETRAPT

De politie heeft afgelopen nacht op de Neulstraat in Sint Oedenrode een 23-jarige man uit die plaats aangehouden. De man wilde even tevoren een fiets stelen die gestald stond bij een bejaardencentrum in de buurt. Omdat door de hardhandige poging de fiets weg te nemen, een band lek raakte probeerde de man een tweede fiets te stelen. Op dat moment was de politie ter plaatse. De verdachte was onder invloed van alcohol. Na proces-verbaal en verhoor is hij in de loop van de ochtend weer in vrijheid gesteld.

SCHUURTJES OPENGEBROKEN IN VUGHT

In de nacht van maandag op dinsdag zijn in Vught drie schuren opengebroken. Uit een schuur aan de Van Hanswijkstraat in Vught verdwenen drie fietsen t.w.: een dames- en een herenfiets (groen en bruin) van het merk Giant en een crossfiets, waarde 2000. In een tweede schuur aan de Van Hanswijkstraat werd ook ingebroken, doch daaruit wordt niets vermist. Uit de derde schuur tot slot aan de Ockeghemstraat namen de daders twee fietsen weg, een dames- en een herenmodel met een gezamenlijke waarde van 1000. In dezelfde nacht werd ingebroken in een woning aan de Kalksheuvel in Boxtel. Na het ver-nielen van een raam nam de dader een klein geldbedrag weg.

GELD WEG

Bij een inbraak afgelopen nacht in een bedrijf aan het Hemelrijk in Boxtel werd een kantoor-ruimte doorzocht. Uit het pand verdween een onbekend geldbedrag.

BUS GESTOLEN

Maandagavond werd de diefstal ontdekt van een bestelbus die geparkeerd had gestaan op de Markt in Schijndel. Het voertuig, een blauwe Volkswagen, kenteken BX-66-KS, had een waarde van 1000.

HORLOGE WEG

Bij een inbraak in een woning aan de Brederodeweg in Boxtel is afgelopen nacht een horloge gestolen. De dief is vermoedelijk binnengekomen door een niet afgesloten raam.