Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 27-08-2002 Persbericht district Den Bosch

VECHTERSBAAS AANGEHOUDEN

De politie heeft maandagavond een 17-jarige jongen uit Den Bosch aangehouden. Aanlei-ding daarvan was een eerder op de avond gehouden vechtpartij. Rond 20.30 uur raakte de verdachte op de Helftheuvelpassage slaags met een 16-jarige plaatsgenoot. Nadat de vader van deze laatste de ruzie had gesust, keerde de rust voor korte tijd weder. Terwijl de te hulp geroepen agenten nog aanwezig waren kwam de 17-jarige met een aantal vrienden terug. Enkelen van hen vielen de vader aan, de 40-jarige man werd verschillende malen tegen zijn hoofd geslagen. Een agent kon de man met moeite ontzetten. Het slachtoffer liep een zwel-ling op in zijn gezicht. Vader en zoon deden beiden aangifte van mishandeling.

ONDER INVLOED

Op het Mgr.van Roosmalenplein in Den Bosch werd afgelopen nacht een 33-jarige autobe-stuurster uit Rosmalen aangehouden omdat zij onder invloed reed. De vrouw kreeg een rij-verbod van een uur en een boete van 190.

FIETSENDIEVEN OP HETERDAAD BETRAPT

Op de Luijbenstraat in Den Bosch zijn maandagavond twee mannen uit Den Bosch aange-houden. Het tweetal, 19 en 31 jaar oud, werd ervan verdacht even tevoren twee fietsen te hebben gestolen uit een fietsenstalling aan het station. Bij hun aanhouding bleek dat de oud-ste verdachte enkele kniptangen in zijn bezit had. Na verhoor en proces-verbaal is het tweetal later op de dag weer in vrijheid gesteld.

MAN VERNIELT RUIT

De politie heeft vanmorgen op de Kamerling Onnesstraat in Den Bosch een 39-jarige man uit die plaats aangehouden. De Bosschenaar had even tevoren van de woning van zijn ex-vrouw een ruit vernield. De man is ingesloten.