Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 28-08-2002 Persbichten district Maasland

RIJBEWIJS INGEVORDERD BIJ CONTROLE, Oss

Dinsdagavond is een 21-jarige man uit Oss bekeurd. De man reed met zijn auto met een snelheid van 115 km/u over de Braakstraat in Oss. Op die weg mag 50 km/u gereden wor-den. Naast de bekeuring werd ook het rijbewijs van de man ingevorderd.

CARAVAN UITGEBRAND, Herpen

Afgelopen nacht is brand uitgebroken in een caravan aan de Sint Sebastianusstraat in Her-pen. Door de brandweer werd de brand geblust. De oorzaak van de brand is nog niet be-kend.

DRUGS AANGETROFFEN IN AUTO, Ravenstein

Afgelopen nacht werd op de A50 onder Ravenstein een auto gecontroleerd. In de auto zaten vier inwoners uit Oss in de leeftijd van 16 tot 23 jaar. Verder werd in de auto ongeveer 55 gram hennep aangetroffen en een zak hennepafval. De hennep en de afval is in beslag geno-men en tegen het viertal is proces-verbaal opgemaakt.

AUTO`S VERNIELD, Oss

Afgelopen nacht zijn bij een bedrijf aan Galliersweg in Oss van een groot aantal auto`s ruiten ingeslagen en spiegels afgebroken. Hierdoor is voor duizenden euro`s schade ontstaan. De auto`s stonden op een afgesloten terrein geparkeerd bij het bedrijf.

VREEMDELINGEN AANGETROFFEN, Oss

Woensdagmorgen zijn IN Oss bij verschillende controles vijf mannen aangetroffen van ver-schillende nationaliteiten. De vijf waren in het bezit van valse of vervalste identiteitspapie-ren. Naar de rechtmatigheid van hun verblijf wordt een onderzoek ingesteld. Mochten ze illegaal in Nederland verblijven dan zullen ze zo snel mogelijk uit Nederland worden verwij-derd.