Korps: Brabant-Noord, plaats: `s-Hertogenbosch 28-08-2002 Persbrichten district Den Bosch

ILLEGALE VREEMDELING, `s-Hertogenbosch

Dinsdagmiddag is op de Veemarktkade in `s-Hertogenbosch een 32-jarige Zaïrese man aangetroffen. De man bleek illegaal in Nederland te verblijven. Hij is in afwachting van zijn uitzetting ingesloten.

NEPWAPEN IN BESLAG GENOMEN, Drunen

Bij de controle dinsdagavond van een 18-jarige jongen uit Drunen op het Breeveldpark in Drunen bleek hij in het bezit te zijn van een neppistool (bolletjes pistool) en een vlindermes. Van deze beide wapens is het verboden ze in bezit te hebben. De wapens zijn in beslag genomen en de jongen is hiervoor bekeurd.

COMPUTERS GESTOLEN, `s-Hertogenbosch

Dinsdagavond is ingebroken in een bedrijf aan de Balkweg in `s-Hertogenbosch. Een deur van het bedrijf werd opengebroken. Uit de kantoorruimten werden enkele computers gestolen.

TE VEEL GEDRONKEN, Rosmalen

In de nacht van dinsdag op woensdag is een 32-jarige man uit `s-Hertogenbosch bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 2 uur. De controle vond plaats op de Dorpsstraat in Rosmalen.

VROUW AANGEHOUDEN VOOR DIEFSTAL, `s-Hertogenbosch

Woensdagmorgen is een 37-jarige vrouw uit Oss aangehouden. De vrouw was in de trein Oss - `s-Hertogenbosch aangehouden omdat ze de tas van een medepassagier had weggenomen. Ze is voor verder onderzoek ingesloten.

MAN AANGEHOUDEN BIJ INBRAAK IN AUTO, `s-Hertogenbosch

Door personeel van de Tolbruggarage aan het Burgemeester Loeffplein in `s-Hertogenbosch is woensdagmorgen een 27-jarige man uit Zaltbommel aangehouden. Door getuigen werd gezien, dat de man in een geparkeerde auto aan het inbreken was. Ze waarschuwden onmiddellijk het personeel van de parkeergarage die de man aanhielden en overdroegen aan de politie. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.