Gemeente Leeuwarden

burgemeester en wethouders?

Kunst en Cultuur naar de Wijken

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten in te stemmen met het Projectvoorstel Kunst en Cultuur naar de Wijken. De uitvoering van dit plan wordt overgedragen aan Parnas en het beschikbare budget 172.435,00 wordt ter beschikking gesteld van Parnas. Het projectvoorstel is een uitwerking van de in de nota Kunst en Cultuur 2001-2004 geformuleerde beleid, waarin kunst en cultuur in de eigen omgeving wordt gebracht. Het uitgangspunt is dat de wijk zelf vraagt om een project.

Collegebesluit 27 augustus 2002

Jaarverslag 2001 voor werknemers met een Wiw-dienstbetrekking

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten akkoord te gaan met het jaarverslag 2001 op grond van de wet SAMEN voor werknemers met een Wiw-dienstbetrekking.

Collegebesluit 27 augustus 2002

Subsidieverlening Keramiekmuseum het Princessehof

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten maximaal 277.710 subsidie te verlenen aan Keramiekmuseum het Princessehof. De subsidie is bestemd voor het Pier Pander museum en de Pier Pander tempel op basis van de ingediende begroting 2002.

Collegebesluit 27 augustus 2002

Meldingen Wet bescherming Persoonsgegevens

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten vast te stellen dat verwerking persoonsgegevens als bedoeld in de Wet bescherming persoonsgegevens plaatsvindt onder verantwoordelijkheid van de burgemeester, resp. burgemeester en wethouders. Mevrouw I. Zittema van JVZ wordt gemachtigd het authenticatieformulier aan het College Bescherming Persoonsgegevens te tekenen en te verzenden.

Collegebesluit 20 augustus 2002

Aanpassen Regeling ID banen

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten dat de regeling I/D banen gemeente Leeuwarden 1999 aangepast dient te worden. De rechtspositie van die ambtenaren, die op basis van de regeling Besluit in - en doorstroombanen bij de gemeente Leeuwarden werkzaam zijn, is vastgelegd in de 'Arbeidsvoorwaardenregeling en de Regeling I/D banen gemeente Leeuwarden 1999'. In deze regeling was nog niet vastgelegd dat er volgens het Besluit in - en doorstroombanen medewerkers in doorstroombanen kunnen worden benoemd. Dit wordt nu aangepast.

Collegebesluit 20 augustus 2002

Nieuw ganzenonderzoek Bullepolder

Het college van burgemeester en wethouders heeft beslotende de rapporten de mogelijke gevolgen van woningbouw in de Bullepolder voor ganzen in het Grote Wielengebied en Second opinion vast te stellen. Woningbouw in de Bullepolder heeft geen nadelige effecten voor ganzenpopulatie in de Groote Wielen. Dit is de uitkomst van nader onderzoek van bureau Altenburg & Wymenga en de second opinion die door Alterra is gedaan.
Voor een samenvatting en de uitkomsten van de rapporten, lees verder
--->>>

Digitalisering documentatiearchief gemeentelijke Monumentenzorg Leeuwarden

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten akkoord te gaan met het plan van aanpak Digitalisering Documentatiearchief Monumentenzorg. De kosten bedragen 73.378,00.

Naar aanleiding van een vooronderzoek is gekozen voor een stap-voor-stap beleid. De eerste stap bestaat uit het digitaal beschikbaar stellen van historisch archief - en fotomateriaal van Leeuwarden.

Collegebesluit 27 augustus 2002