Ingezonden persbericht


Member of WhiteOaks International
Amsterdam - Barcelona - London - Madrid - Milan - Munich - Paris - San Francisco
---

NETWORK ASSOCIATES PRESENTEERT NIEUWE PARTNERPROGRAMMA TIJDENS NAI CHANNEL EVENT 2002

Zandvoort op 29 augustus het strijdtoneel van de Network Associates Money Making Games

AMSTERDAM, 23 Juli, 2002 - Network Associates (NYSE: NET) nodigt op 29 augustus 2002 al haar partners uit voor een informatieve en ontspannen dag aan het Zandvoortse strand. Tijdens het Channel Event 2002 zal Network Associates het nieuwe partnerprogramma presenteren. Aansluitend zullen de zogenaamde "Money Making Games" gehouden worden om de samenwerking binnen het kanaal kracht bij te zetten.

Na de ontvangst om vijf uur zullen de partners en geïnteresseerden de presentatie van het nieuwe partnerprogramma kunnen bijwonen in het Zandvoortse NH Hotel (Golden Tulip). Network Associates heeft een nieuw partnerprogramma ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van partners. Het programma stelt partners in staat om zich te specialiseren in de gebieden waarin ze het beste zijn: consultancy en integratie; training; managed services en hosting; marketing; en support.

"Beveiliging en netwerk performance zijn een groeiende markt, en NAI is toonaangevend op het gebied van netwerkbeveiliging," vertelt Patrick Aalbers, Marketing Manager van Network Associates. "Met dit nieuwe partnerprogramma kunnen we onze partners nog beter ondersteunen en meer mogelijkheden voor winst, groei én differentiatie bieden"

De kernwaarden uit het nieuwe partner programma zullen ook terugkomen in de NAI Money Making Games, die zullen volgen op de presentatie. Tijdens de Money Making Games zullen verschillende teams in zes evenementen de kans krijgen te laten zien hoe een goede samenwerking kan leiden tot geld verdienen. Het Zandvoortse strandpaviljoen Sandy Hill zal het decor zijn voor de Games.

Partners en geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Patrick Aalbers, Marketing Manager van NAI, voor meer informatie over het NAI Channel Event. Bel 020 586 6264 of email naar patrick_aalbers@nai.com

Network Associates

Network Associates, met hoofdkantoren in Santa Clara, Californië, is marktleider op het gebied van beveiliging- en beschikbaarheidoplossingen voor e-business ondernemingen. Network Associates bestaat uit drie productgroepen: McAfee Security, Sniffer Technologies en Magic Solutions. McAfee levert antivirusproducten, Sniffer is expert op het gebied van netwerkbeschikbaarheid en systeembeveiliging, en Magic in vernieuwende oplossingen voor service management. Voor meer informatie, bel +31 20 526 6100 of zie www.nai.com.

Network Associates is in de Benelux gevestigd in:

NL: Gatwickstraat 25, 1043 GL Amsterdam

BE: Building Buro & Design, Heizel Esplanada, B43, 1020 Brussel

###