BERG KLEIJN COMMUNICATIE

Back to the groovy seventies met Polaroid en Austin Powers

Vanaf 29 augustus draait in Nederland de nieuwe Austin Powers-film: Austin Powers in Goldmember. Hoofdrolspeler Mike Meyers vertolkt hierin voor de derde maal de rol van ladies' man en superspion Austin Powers. Powers bezoekt in deze film het jaar 1975. Hij moet zijn ontvoerde vader redden en Dr. Evil zien te stoppen. De film combineert een trendy retrolook met moderne snufjes, net als de P-Cam van Polaroid. Dit is voor Polaroid aanleiding om een geweldig prijzenpakket aan te bieden.

De wedstrijd is eenvoudig: maak een Polaroid foto van een seventies situatie en stuur 'm op. Vijftig(!) 'Groovy Spy Shots' worden beloond met een prijzenpakket bestaande uit een filmposter, soundtrack op cd, twee bioscoopkaartjes, videoband van Austin Powers II, The Spy Who Shagged me en meer. Maar de échte knaller is de hoofdprijs. Polaroid biedt de winnaar een compleet verzorgd Goldmember-weekend in Londen (Powers' geboorteplaats) aan!

Wie mee wil doen aan de Groovy Spy Shot-actie kan zijn of haar foto('s) sturen naar Polaroid Benelux B.V., onder vermelding van Groovy Spy Shot!, antwoordnummer 2490, 7500 WB Enschede. Meedoen kan tot 30 november 2002.


---

---
Noot voor de redactie/