Tivoli Utrecht

030 - 231 14 91 of check www.tivoli.nl

TIVOLI NIEUWS
woensdag 28 augustus 2002

bel met 030 - 231 14 91 of check www.tivoli.nl


***
Morgen extra optreden Supersub bij Pop-O-Matic (donderdag 29 augustus)

Tien minuten geleden bevestigd:
Tijdens de Pop-O-Matic van 29 augustus (morgen dus) promoot de Excelsior-band SUPERSUB met een korte showcase haar nieuwe cd 'Mighty Baby'! Dus dans op van de mooiste plaatsjes van dj St. Paul, geniet van een fantastisch optreden van Supersub en laat je tegelijkertijd een nieuwe coupe aanmeten door de Kinkykappers. Want die zijn de hele avond paraat om je haar te knippen, te verven of te krullen.

En who the hell is Supersub?
Luister eerst naar deze link. http://www.excelsior-recordings.com/supersub/b07 De single Easy To Run wordt grijs gedraaid op Kink FM en regelmatig op radio 3.

En dit is Supersub volgens Excelsior:
Supersub is eigenlijk een kutnaam voor een band. Hoezo super-invaller? Die band hoort thuis in de basis! Maar goed, aan de andere kant bekt 't lekker & onder het motto 'Never change a winning name' staat Supersub anno 2002 in de vorm van z'n leven aan de vooravond van een nieuwe campagne.

Neem nou die single 'Easy to run'. Het is lang geleden dat we zo'n goeie popsong mochten releasen, catchy tot en met & voorzien van een refrein dat zich via de speaker meteen vastzet in het hoofd van de ontvanger.

De song is de opmaat naar het in augustus te verschijnen album 'Mighty baby', een prachtnaam voor een prachtalbum. Want 'mighty' is-ie, die plaat. Als een cocktail waarin het beste uit 35 jaar rockmuziek wordt gemixt. Een machtige mengeling van soul, blues & pop. Of tewel: passie, hartstocht en dat alles verpakt in 12 kolkende songs.

DUS:
Pop-O-Matic met promo-optreden Supersub
& haar knippen door Kinki Kappers
Donderdag 29 augustus
Zaal open: 23.00 uur
Entree 4 euro / 3 euro studenten

Groeten van Tivoli