Ingezonden persbericht


***Persbericht***

Beursgenoteerde ondernemingen zien BusinessNieuws Radio als dé nieuwszender.

AHOLD-BESTUURSVOORZITTER VAN DER HOEVEN GEEFT MORGEN ZIJN EERSTE INTERVIEW AAN BUSINESSNIEUWS RADIO N.A.V. DE KWARTAALCIJFERS.

Amsterdam, 28 augustus - Donderdag 29 augustus presenteert Ahold om 8.00uur de kwartaalcijfers. Ahold-bestuursvoorzitter Van der Hoeven zal om 8.15uur als eerste te horen zijn op BusinessNieuws Radio met zijn toelichting op de cijfers.

Dat beursgenoteerde ondernemingen BusinessNieuws Radio als dé nieuwszender zien, wordt wel bewezen door het feit dat in vier weken tijd zo'n 25 bestuursvoorzitters live-interviews hebben gegeven op de nieuwszender. Bijvoorbeeld op 31 juli. Om 8:00 uur werden de cijfers van Unilever bekend gemaakt. Om 8:02 uur meldde Unilever-bestuursvoorzitter Burgmans live op BusinessNieuws Radio dat Unilever de winstverwachting voor de rest van het jaar naar boven bijstelt. Deze headline was enkele minuten later te vinden bij de diverse persbureaus. Ook financiele topman De Swaan van ABN AMRO lichtte de cijfers als eerste toe op BusinessNieuws Radio. Verder liet bestuursvoorzitter Kist van ING op 22 augustus vanuit het nieuwe ING-hoofdkantoor aan BusinessNieuws Radio weten, dat zijn bank nog geen economisch herstel ziet.


***Einde bericht***

Voor meer informatie,

Ingezonden persbericht