Ingezonden persbericht

De expansie gaat door:

Esprit opent de eerste town-store in Utrecht!

Het fashionlabel Esprit viert op 29 augustus de opening van zijn nieuwe lifestyle- en modewereld met een oppervlakte van 780 m² in Utrecht. De town-store is gevestigd op een uitstekende locatie in de stad: Vredenburg 7-8. Naast een vuurwerk van kleuren en modellen uit de actuele Esprit-collecties kunnen de bezoekers er kennis komen maken met de Esprit-Store-TV en promotieteams die op de openingsdagen voor de gepaste feeststemming zorgen, geheel volgens het Esprit-motto: "It's an attitude, not an age!"

Alles wat het hart verlangt

De nieuwe store biedt 780 m² mode, stijl en levensgevoel à la Esprit:
· Women Casual

· Women Collection

· edc by Esprit

· Men Casual

· Men Collection

· Bodywear

· Shoes

· Accessories

· Socks & Tights, Timewear & Jewel en Eyewear
Een duik in de Esprit-wereld
Dat Esprit stijl hoog in het vaandel draagt, merkt men niet alleen de persoonlijke outfits, maar ook aan het storeconcept en in het bijzonder het design van de presentatieruimten: melkglas, aluminium en licht hout vormen de perfecte achtergrond voor een aangename shopping-belevenis. De typische Esprit-inrichting maakt een optimale presentatie van het promotiemateriaal en een harmonieuze merkcommunicatie in alle winkels mogelijk.

Geen rust

De opening van de Esprit-store in Utrecht is de zoveelste in een reeks van succesvolle store-openingen in heel Europa. Ook al bevindt de hele economie en de sector zich in een crisis, Heinz Krogner, CEO van Esprit Europe GmbH, ziet de toekomst optimistisch tegemoet. Met een tweecijferige omzetstijging in het maatschappelijk jaar 2001/2002 zet de onderneming haar succesvolle koers opnieuw indrukwekkend voort. Deze groei is niet alleen te danken aan het sterke potentieel van het merk, maar ook aan de succesvolle samenwerking met de handelspartners van Esprit.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met extract, Bürgerstr. 6, D-40219 Düsseldorf, tel. 0049 (0) 211 44037940, fax 0049 (0) 211 44037941, e-mail info@extracted.de