CMG


Jan Faber in dienst getreden bij MCS

Hoofddorp, 29 augustus 2002 - Bij Monogram Communication Strategies (MCS), een PR-bureau dat is gespecialiseerd in public relations voor organisaties binnen de ICT-sector, is onlangs Jan Faber in dienst getreden als account manager en PR-adviseur.

Faber heeft de afgelopen anderhalf jaar gewerkt als marketing manager bij gamedistributeur Homesoft. Daarvoor werkte hij als senior account manager voor The PR Factory en als marketing manager voor Pro4 BV.

Jan Faber is bij MCS onder andere werkzaam voor haar cliënten Corel Corporation, Intel, Kodak en Microsoft Home.

Over MCS
Monogram Communication Strategies (MCS) is een onafhankelijk full-service communicatie adviesbureau. De dienstverlening van MCS richt zich met name op bedrijven in de sector informatie- en communicatietechnologie, maar het bureau is ook actief op andere gebieden. Tot de opdrachtgevers behoren zowel grote - al dan niet beursgenoteerde - organisaties, als middelgrote ondernemingen en kleine bedrijven, waaronder Microsoft, Intel, Compaq, Kodak, SAP, CMG, Corel, Multrix, Discovery Channel en Animal Planet. Meer informatie over MCS is te vinden op: www.mcsonline.nl



CMG