ALLYOUCANEAT ENTERTAINMENT BV

Sheila de Vries - Fashion Shows op Locatie

SHEILA DE VRIES: WAT TREK JE AAN?

Al meer dan 25 jaar is Sheila de Vries één van Nederland's meest toonaangevende ontwerpsters. Haar kleding kenmerkt zich door vrolijke en soms gewaagde kleuren, pure vrouwelijkheid en uitstekende pasvormen. Sheila vindt dat zij als vrouwelijke ontwerpster, beter dan haar mannelijke collegae, aanvoelt wat vrouwen willen dragen.

Echter, niet iedereen kan het zich het permitteren om couture te dragen. Terwijl kleding vaak wel een belangrijk visitekaartje is bij een eerste kennismaking. Niet alleen bij zakelijke contacten, maar ook persoonlijke contacten. In samenwerking met allyoucaneat entertainment brengt Sheila de Vries voor evenementen, seminars en bijeenkomsten het programma WAT TREK JE AAN? Vanaf september is het mogelijk Sheila uit te nodigen en van haar exclusief en persoonlijk stijladvies te krijgen. Over de juiste pasvormen, keuze van kleuren, stijlen en stoffen.

Samen met twee of meerdere top-mannequins geeft Sheila op locatie een korte, wervelende modeshow, voorafgegaan door een video-impressie van haar laatste catwalk-productie. Aansluitend vertelt Sheila over haar visie op kleding, haar stijl en uiteraard vertelt zij over haar jarenlange ervaring en een aantal anekdotes uit haar roemruchte verleden. Maar ook vertelt Sheila over etiquette: wat te dragen naar welke gelegenheden (en wat juist niet!).

Sheila heeft een intiem beroep, ze neemt de maat, ziet oneffenheden en de pogingen om ze te verbloemen of te corrigeren. Sheila heeft het in de vingers om goede kanten beter uit te laten komen. Vandaar het meest belangrijke onderdeel van het programma: gasten uit het publiek krijgen ter plekke op een opbouwende manier advies over hun kledingstijl. Op een plezierige manier laat Sheila zien hoe men zich, met vaak slechts een paar simpele aanpassingen, vaak beter kan presenteren. Ter plekke zorgt Sheila voor instant fashion make-overs. Hoe verschillende kleuren één persoon verschillende uitstralingen kunnen geven. Hoe met een andere pasvorm een beter imago neergezet wordt.

Sheila de Vries staat voor personality building!

Neem voor meer informatie contact op met:
allyoucaneat entertainment bv
Mike C.J. Dobbinga
Frans van Mierisstraat 76
1071 RX AMSTERDAM
tel: 020-4701603
fax: 020-4701604
sales@allyoucaneat.nl

29 aug 02 11:00