Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 29-08-2002
Persberichten district en Heerlen en Kerkrade (RKey 12.30) Donderdag 29 augustus 2002

Heerlen; snelheidscontrole

De politie heeft afgelopen woensdagmiddag een radarsnelheidscontrole gehouden op de Peter Schunckstraat in Heerlen. Daarbij controleerde de politie totaal 800 voertuigbestuurders waarvan 59 voertuigbestuurders de terplaatse geldende maximumsnelheid hadden overtreden. Die 59 voertuigbestuurders krijgen de bekeuring allemaal thuisgestuurd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 93 km p/u.

Hoensbroek; inbraken
Afgelopen woensdagnamiddag is ingebroken in een woning aan de Pannenberg in Hoenbroek. Daarbij hebben de inbreker(s) een tv-toestel, een videorecorder en gereedschap gestolen. Het is niet geheel duidelijk hoe de inbreker(s) de woning zijn binnengedrongen. De politie stelt een nader onderzoek in.
Afgelopen nacht, woensdag op donderdagnacht omstreeks 02.30 uur vond een winkelkraak plaats in kledingwinkel aan de Kouvenderstraat in Hoensbroek. Inbrekers zijn door het vernielen van een ruit de winkel binnengedrongen en hebben allerlei kleding gestolen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Landgraaf; inbraak
Afgelopen woensdagavond is ingebroken in een woning aan de Beatrixstraat in Landgraaf. Inbrekers zijn die woensdagavond de woning door forcering van de toegangsdeur binnengedrongen en hebben een tv-toestel en geluidsapparatuur, zoals een cd-speler en een tunerversterker gestolen. De politie stelt een nader onderzoek in.