Gemeente Duiven


Nieuwsberichten

28-08-2002
Meewerken aan het Raadsprogramma
Stuur de bon met uw suggesties op

De gemeenteraad van Duiven wil een Raadsprogramma gaan opstellen. Daarin moet worden omschreven wat de raad belangrijk vindt en waar zij de komende jaren aandacht aan wil besteden. Om dat te kunnen doen, wil de gemeenteraad graag uw mening weten. Als inwoner of ondernemer van Duiven wordt u daarom uitgenodigd uw wensen en onderwerpen kenbaar te maken die volgens u in het raadsprogramma moeten komen. Uiteraard is de raad ook benieuwd naar de reacties van besturen van Duivense verenigingen en instellingen. Laat ons weten wat ú belangrijk vindt!

Raadsprogramma
De gemeenteraad van Duiven wil dit jaar nog een eigen raadsprogramma opstellen. In dat raadsprogramma komen allerlei onderwerpen aan de orde waar de raad de komende jaren aandacht voor wil hebben, over wil praten en uiteindelijk kaders voor wil stellen. Het raadsprogramma wordt voornamelijk opgesteld voor de periode tot aan de volgende gemeenteraadsverkiezingen (maart 2006). Maar als het mogelijk is, wordt ook vooruit gekeken naar de langere termijn.

De gemeenteraad wil zoveel mogelijk wensen en opmerkingen van inwoners, bedrijven, verenigingen en instellingen in de gemeente Duiven meenemen bij het opstellen van het raadsprogramma. Het kan dan gaan om kleine en om grote zaken. De kleinere zaken worden door de raad (of een werkgroep) mogelijk in breder verband gebracht. Het is de bedoeling om in het raadsprogramma aan te geven welke onderwerpen in welk jaar aan de orde zullen komen. Maar dat zal afhangen van de belangrijkheid van de onderwerpen: de belangrijkste onderwerpen eerst !

Oproep
Wat vindt ú belangrijk en wat moet volgens ú in het raadsprogramma meegenomen worden? Laat het ons weten en schrijf uw onderwerpen op onderstaande bon duidelijk op. U kunt daarbij aangeven welke onderwerpen volgens u het eerst behandeld moeten worden. Het is niet noodzakelijk uw naam en adres te vermelden, dit mag uiteraard wel. Dubbelklik op de afbeelding, print de bon vervolgens uit, vul hem in en lever hem uiterlijk vrijdag 13 september in bij de gemeente. U kunt uw suggesties ook per e-mail sturen naar de gemeente: gemeente@duiven.nl, onder vermelding van 'Raadsprogramma'.

Voor het openen van deze bon, heeft u Adobe Acrobat Reader nodig. Heeft u dat niet, dan kunt u dat hier downloaden.