---
ON Technology introduceert ON Command Discovery 4.4
---
Verbeterde inventarisatie-software voorzien van nieuwe technische mogelijkheden
Amersfoort, 29/08/2002

ON Technology (NASDAQ: ONTC), toonaangevend leverancier van software delivery en management oplossingen, lanceert ON Command Discovery 4.4. De verbeterde versie van deze oplossing voor inventarisatie van applicaties in netwerken kent nieuwe technische mogelijkheden, waarmee een bedrijfsbrede IT infrastructuur nog gedetailleerder in kaart gebracht kan worden.

De nieuwste versie van ON Command Discovery is in staat aanzienlijk meer Windows-tools en nieuwe applicaties te herkennen. Applicaties kunnen automatisch in categorieën worden ingedeeld. ON Command Discovery registreert tevens service packs en spoort fonts op waarvoor licenties verplicht zijn, zoals bijvoorbeeld lettertypes van Adobe. Populaire applicaties die gratis beschikbaar zijn, zoals Acrobat Reader en Macromedia Flash, worden geïndentificeerd als licentie-vrije software.

De administratie van softwarelicenties binnen ON Command Discovery gebeurt op basis van de serienummers van de softwareproducten. Licenties worden aan de serienummers van bepaalde producten toegekend en deze serienummers kunnen weer aan afzonderlijke afdelingen toebedeeld worden. Bovendien is het mogelijk ordernummers en andere opdrachtgegevens aan de individuele softwarelicenties toe te kennen.

De oplossing is opgebouwd uit Centennial's product Discovery, verrijkt met DiscoCCM, een door ON Technology ontwikkelde tool voor de gegevensuitwisseling met softwaredistributieprogramma ON Command CCM. ON Command Discovery 4.4 biedt systeembeheerders veel informatie over de gebruikte IT systemen binnen het bedrijf wat betreft exacte locatie, configuratie en wanneer en waar er veranderingen zijn aangebracht. Zo zijn bedrijven beter in staat hun IT inventaris te beheren en kunnen operationele kosten verlaagd, softwarelicentieverplichtingen in de gaten gehouden en bezittingen veiliggesteld worden. ON Command Discovery 4.4 is verkrijgbaar vanaf eind augustus.

Systeemvereisten ON Command Discovery 4.4:
ON Command Discovery 4.4 draait onder DOS, Windows 3.1 en 3.11 voor Workgroups, Windows 95/98/ME en Windows NT4/2000/XP platformen en op de server en networksystemen Windows NT4, SP4, 2000 (werkstations en server), MS LanManager of Windows NT/2000/XP, Novell Netwerk 3.11 en hoger, of intranetware.

---
END

---
Over ON Technology
ON Technology (NASDAQ: ONTC) stelt IT-organisaties en service providers in staat om de volledige levenscyclus van computersystemen op verschillende locaties te beheren over een bedrijfsnetwerk. De oplossing van ON Technology worden gebruikt om toepassingen, besturingssystemen, inhoud op desktops, draagbare pc's en servers snel en betrouwbaar in te zetten en te beheren.
Het paradepaardje van ON Technology, ON Command CCM, wordt momenteel wereldwijd gebruikt om in meer dan 600 ondernemingen software te distribueren en te beheren op meer dan 630,000 bedrijfscomputersystemen.
Distributiepartners, integrators en service providers over heel de wereld maken gebruik van ON Command CCM om uitbestedingen sneller en economischer te laten verlopen en om het tempo van de uitvoering van de upgrades op te voeren. Daarnaast onderhoudt ON Technology een strategische en technologische samenwerking met verkopers zoals DELL Computer, 3Com, Intel, SUN Microsystems en Microsoft. Voor verdere informatie bezoek de website van ON Technology: www.ontechnology.info

Voor verdere informatie
ON Technology Benelux
Coen Kijk in de Vegt, country manager Benelux Hardwareweg 4 ? 3821 BM Amersfoort
Tel: 31 33 45 46 638, GSM: 31 6 21 25 4162 of onbenelux@on.com
Journalisten
NewsEngine PR
Ineke Tiesinga, Sara Buytaert
Paasheuvelweg 26, Amsterdam Z.O.
Tel: 31 20 567 21 70
ineke.tiesinga@newsenginepr.com,
sara.buytaert@newsenginepr.com
Ref.:ONT0039-D1EF6