Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 29-08-2002 Persbericht district Land van Cuijk

VROUW MISHANDELD, Cuijk

Een 37-jarige inwoonster van Cuijk heeft donderdagochtend aangifte gedaan van mishande-ling door haar 27-jarige echtgenoot. Naar aanleiding van een binnengekomen melding ging de politie donderdagochtend naar een woning aan de Buizerdhorst te Cuijk. Terplaatse bleek dat de man zijn vrouw reeds vaker had mishandeld en dat er ook nu weer wat was voorge-vallen. De echtgenoot is in de woning aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

VERDACHTE MISHANDELING AANGEHOUDEN, Boxmeer

De politie heeft woensdagmiddag aan de Putter te Boxmeer een 55-jarige inwoonster van die plaats aangehouden. De vrouw wordt er van verdacht een buurvrouw te hebben geslagen. De twee hebben reeds langer een conflict over geluidsoverlast.

AANHOUDING WEGENS OPENBARE DRONKENSCHAP, Overloon

Donderdagochtend is een 19-jarige man, woonplaats onbekend, aangehouden aan de Helder-seweg te Overloon. Na een melding over overlast ging de politie ter plaatse. Daar trof men de man schreeuwend op straat aan. Hij bleek onder invloed van alcohol en is voor openbare dronkenschap aangehouden.

VERKEERSCONTROLE, Cuijk

De politie hield woensdagavond een verkeerscontrole op de Beersebaan in Cuijk. 10 auto-mobilisten kregen een bekeuring voor te hard rijden. Een automobilist kreeg een bekeuring voor het niet dragen van de gordel.