Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 29-08-2002 Persbericht district Maasland

DODE BIJ ONGEVAL, Lith

Gisteravond heeft op de kruising van de JF Kennedybaan met de Lithoijensedijk te Lith een aanrijding plaatsgevonden tussen een 18-jarige man uit Lith en een 34-jarige vrouw uit Lith. De vrouw reed op de JF Kennedybaan in de richting van Oss, de man kwam uit de richting van Oss en wilde links afslaan richting de Lithoijense-dijk. Waarschijnlijk verleende de man geen voorrang aan de vrouw waardoor de twee personenautos met elkaar in botsing raakten. Beide autos raakten total loss. De man raakte bekneld en is overgebracht naar het Radboudziekenhuis in Nijme-gen. De vrouw klaagde over pijn in haar nek. De man is in de loop van de nacht in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

MAN MISHANDELD, Oss

Woensdagmiddag is een 30-jarige man uit Nistelrode door een automobilist en een bromfietser mishandeld. De man was met zijn taxibusje op het trottoir voor een inrit van een woning aan de Leeuwerikstraat in Oss gestopt om klanten op te halen. Een bromfietser die over het trottoir reed, maakte zich daarover nogal boos. Een passe-rende automobilist kon er kennelijk ook niet langs en maakte zich nogal kwaad. Bei-den zouden het slachtoffer hebben geslagen. De man liep daarbij zwellingen in zijn gezicht, een kapotte tong en beschadigde kleding op. De politie onderzoekt de toe-dracht van de vechtpartij.

GESTOLEN SCOOTER TERUG NAAR EIGENAAR, Oss

Woensdagavond trof een surveillerende agent een achtergelaten scooter aan in de Tollenstraat in Oss. De scooter bleek eerder die dag te zijn gestolen aan de IJssel-straat in Oss. Een 41-jarige Ossenaar kon zijn scooter aan het bureau ophalen. De politie hoopt binnenkort een verdachte voor deze diefstal aan te kunnen houden.