Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 29-08-2002 Persbericht district Aa & Dommel

POLITIE ZOEKT GETUIGEN, Vught

Politieteam Vught zoekt getuigen van een agressief voorval op de Boxtelseweg in Vught. Een 41-jarige vrachtwagenchauffeur probeerde zijn vrachtauto te keren nadat hij verkeerd was gereden. De bestuurder van een zilvergrijze taxibus, merk Mercedes, type Vito probeerde de vrachtauto via de busbaan te passeren. De chauffeur van de vrachtauto toeterde omdat hij schrok van de taxi. De taxi-chauffeur stapte uit, trapte een deuk in de vrachtauto en reed weg. De Politie verzoekt eventuele ge-tuigen van het voorval zich te melden via telefoonnummer 0900 8844 (lokaal tarief).

GHANEZEN AANGEHOUDEN, Boxtel

Bij controle van de vreemdelingendienst zijn woensdagmiddag een 23-jarige man en een 49-jarige vrouw met vermoedelijk de Ghanese nationaliteit aangehouden aan Het Schild in Boxtel. Beiden zijn aangehouden op vermoeden van illegaal verblijf en ter vaststelling van de identiteit ingesloten.

AUTO GESTOLEN BIJ WONINGINBRAAK, Sint-Michielsgestel

Bij een inbraak afgelopen nacht in een woning aan de Heesakkerstraat in Sint-Michielsgestel hebben dieven middels buitgemaakte autosleutels een auto gestolen. Het betrof een grijze Volkswagen Polo met het kenteken 04-FB-XX.

PONYS GESTOLEN, Liempde

Onbekenden hebben vannacht uit een weiland aan de Hezelaarse Akkers in Liempde twee Shetland-ponys gestolen. Vermoedelijk zijn de twee paarden, hengsten bruin van kleur, uit het weiland gehaald en in een trailer geladen.

SNELHEIDSCONTROLE, Helvoirt

Donderdagochtend heeft de politie een snelheidscontrole gehouden op N65 ter hoogte van Helvoirt. 50 automobilisten reden te hard. De hoogst gemeten snelheid was 116 km/u, terwijl 80 km/u is toege-staan