Travel Unie International Nederland N.V.

FC Twente neemt luxe touringcar van stersponsor arke in gebruik

Arke-Tad Touringcarbedrijf presenteert nieuwe spelersbus van Twents elftal

Enschede, 30 augustus 2002 - Vandaag neemt het elftal van FC Twente de nieuwe luxe touringcar in gebruik die SterSponsor Arke beschikbaar stelt voor de club. De spelers kunnen zich aan boord van de spelersbus optimaal voorbereiden op de wedstrijd tegen koploper RKC Waalwijk in de Holland Casino Eredivisie, die vandaag wordt gespeeld in Waalwijk. Vrijdagmiddag 30 augustus 2002 vertrekt de spelerbus voor haar maidentrip om 14.00 uur vanaf het Essent Sportcomplex in Hengelo naar Waalwijk. De touringcar wordt geëxploiteerd door Arke-Tad Touringcarbedrijf uit Enschede.

Merkenmanager Frank Mimpen van Arke toont zich tevreden met de invulling van dit onderdeel van het SterSponsor-contract met FC Twente: "Arke is het vertrouwde merk dat haar 'roots' heeft in Twente. Aangezien Arke het nationale, oranjegekleurde, prijsvriendelijke reismerk bij uitstek is, willen wij voetbalclub FC Twente graag steunen in haar veroveringsstrijd in voetballend Nederland. Deze luxe spelersbus biedt alle comfort en veiligheid voor een optimale voorbereiding van de wedstrijden. Namens Arke spreek ik graag de wens uit dat er vele voetbaloverwinningen zullen volgen".

Directeur Hans Disveld van Arke-Tad Touringcarbedrijf uit Enschede is ook enthousiast: "Deze nieuwe touringcar voor FC Twente is een aanwinst voor ons buswagenpark. Mercedes Benz is een uiterst betrouwbaar touringcarmerk met een grote reputatie. Dat past uitstekend bij FC Twente en SterSponsor Arke. Ik verwacht dat de spelers veel zullen kaarten aan de comfortabele tafels. En dankzij de pantry wordt ook uitgebreid gezorgd voor de inwendige mens. Onze zeer ervaren touringcarchauffeur Henny Otto zal de meeste ritten verzorgen. Als KEMA Keurmerk Busbedrijf van het eerste uur zijn wij er trots op dat wij het Twentse elftal veilig naar en van alle wedstrijden kunnen rijden".

De nieuwe, uiterst luxe Mercedes Benz touringcar (type 0350 RHD Tourismo) voor het elftal van FC Twente heeft 38 comfortabele zetels en 4 praktische tafels aan boord. De spelersbus is van alle gemakken voorzien, zoals twee koelkasten voor gekoelde dranken voor de voetballers, een heteluchtoven voor warme snacks en eventuele maaltijden na de wedstrijd, koffieapparatuur en een uitgebreid keukenblok met o.a. een warm waterboiler. Aan boord van de touringcar is een toilet aanwezig. De spelersbus is tevens voorzien van twee televisiemonitoren en een video, om bijvoorbeeld een ontspannende film op de heenreis te zien of zelfs de gespeelde wedstrijd op de terugweg.