Digitale Gemeente Houten

Nu inschrijven voor de Zomerbraderie

maandag 1 juli 2002 - Bron: Eureka Events

HOUTEN - Op vrijdag 30 augustus zal als opening van het traditionele feestweekend in de laatste week van de zomervakantie wederom de zomerbraderie plaatsvinden in het gezellige Oude Dorp van Houten.

Inmiddels hebben alle bekende deelnemers van voorgaande jaren alweer een uitnodiging gekregen.
Maar ook nu weer worden de plaatselijke verenigingen en instanties uitgenodigd om deel te nemen aan de zomerbraderie. In samenwerking met de Winkelgroep Oude Dorp zal er ook weer voor het nodige plezier voor de kinderen, rondom het Plein worden gezorgd. Waarschijnlijk zal Clown Hans ook weer te vinden zijn tussen de bezoekers.

In de middag zal van Dort Drankenhandel de grote tent openstellen voor het inmiddels ook al traditionele bierfestival met diverse, veelal bijzondere bieren, vanaf de tap. In de avond, na de braderie, zal in de tent al een voorproefje worden genomen met het Kleintje Dorpsfeest.

De zomerbraderie zal dit jaar beginnen om 13.00 uur en officieel tot 20.00 uur duren, dat er kramen wat langer openblijven vanwege de enorme gezelligheid rondom het Plein, zal niemand meer verbazen.

Inschrijfformulieren voor het huren van een marktkraam kunnen worden aangevraagd bij EUREKA EVENTS, 030 - 6353038

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2002 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).